Libnet.ro
UNICEF

09:30

Blocajul din guvernul american inchide Ambasada SUA de la Bucuresti

B1 B1,
Blocajul din guvernul american inchide Ambasada SUA de la Bucuresti

Blocajul din guvernul american privind bugetul are efecte inchide Ambasada SUA de al Bucuresti. Reprezentanta diplomatica din Capitala a anuntat intr-un mesaj publicat pe site-ul propriu ca nu. continuă pe B1

Blocajul din guvernul american RESTRANGE activitatea Ambasadei SUA de la Bucuresti

Blocajul din guvernul american privind bugetul are efecte asupra activitatii Ambasadei SUA de al Bucuresti. Reprezentanta diplomatica din Capitala a anuntat intr-un mesaj publicat pe site-ul.

Ambasada SUA la Bucuresti functioneaza normal, in ciuda blocajului bugetar de la Washington

Toate serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta oferite de Ambasada SUA la Bucuresti v.

Ambasada SUA a ramas fara fonduri pentru desfasurarea activitatii. Vizele obisnuite si de urgentavor fi oferite in continuare

Ambasada SUA la Bucuresti a anuntat, luni, ca in aceasta perioada nu exista fonduri alocate pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar ca toate serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor continua.

Ambasada SUA: Nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii; vor fi oferite in continuare serviciile consulare si de viza

Ambasada SUA la Bucuresti a anuntat, luni, ca in aceasta perioada nu exista fonduri alocate pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar ca toate serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor continua.

Ambasada SUA: Nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii; serviciile consulare si de viza continua

Ambasada SUA in Romania a anuntat, luni, ca nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor continua, potrivit Agerpres .

Anunt-exploziv facut de Ambasada SUA din Romania

Ambasada SUA in Romania a anuntat, luni, ca nu exista fonduri pentru desfasurarea activitatii reprezentantei diplomatice, dar serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor.

Haos in administratia din Statele Unite. Guvernul american a ramas fara buget

Guvernul Statelor Unite a intrat in blocaj, dupa ce republicanii si democratii din Senatul american .

Criza TOTALA: Guvernul isi iNCHIDE activitatea din LIPSA DE FONDURI (VIDEO)

Paralizie bugetara in Statele Unite SUA) dupa ce republicanii si democratii nu au reusit sa ajunga in Congres la un acord, fapt ce a determinat o inchidere partiala a activitatilor din.

Serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta vor continua in aceasta perioada

Toate serviciile consulare si de viza obisnuite si de urgenta oferite de Ambasada SUA la Bucuresti vor continua in aceasta perioada in care nu exista fonduri alocate pentru desfasurarea activitatii, a transmis, astazi reprezentanta diplomatica.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )