Libnet.ro
UNICEF

22:15

Anuntul diminetii pentru acesti pensionari. Pensiile care cresc in mod inexplicabil

Playtech Playtech,
Anuntul diminetii pentru acesti pensionari. Pensiile care cresc in mod inexplicabil

Cresterea veniturilor batranilor este in continuare un subiect sensibil. Desi pensionarilor li s-a promis majorarea cu 40% a pensiilor, Guvernul a aprobat marirea cu doar 14%, Romania fiind grav afectata din punct de vedere economic de pandemia de coronavirus. Un calcul minor, insa, arata ca unele pensii au crescut cu mai mult decat valoarea celorlalte. continuă pe Playtech

Are covid-19! Cantareata momentului a facut anuntul trist pentru fani

Miercuri seara, artista a anuntat pe pagina ei de Instagram ca a fost infectata cu noul coronavirus. Cantareata i-a sfatuit pe fani sa se protejeze si sa nu neglijeze simptomele pe care le prezinta. Cantareata a fost diagnosticata cu noul coronavirus Vladuta Lupau a marturisit pe Instagram ca a avut simptome specifice unei raceli, in .

Se dau bani in plus la salarii: 1.575 de lei pentru acesti romani, chiar de acum

In ciuda dificultatilor din 2020, sunt anumiti romani care au primit si vesti bune. Un caz recent priveste o marire considerabila de salariu. Potrivit ultimelor vesti despre salarii, de la.

Se dau bani de la stat pentru copii. Vestea pe care toti parintii din Romania o asteptau

Se dau bani de la stat pentru copii, iar vestea este asteptata de catre toti parintii din Romania. Tineri sportivi de performanta vor putea beneficia de tichete lunare in valoare de 150 de lei pe toata perioada junioratului. Copii care fac sport de perfromanta ar putea primi lunar de la stat tichete in valoare de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )