Libnet.ro
UNICEF

08:47

Se dau bani de la stat pentru copii. Vestea pe care toti parintii din Romania o asteptau

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat pentru copii. Vestea pe care toti parintii din Romania o asteptau

Se dau bani de la stat pentru copii, iar vestea este asteptata de catre toti parintii din Romania. Tineri sportivi de performanta vor putea beneficia de tichete lunare in valoare de 150 de lei pe toata perioada junioratului. Copii care fac sport de perfromanta ar putea primi lunar de la stat tichete in valoare de . continuă pe Playtech

ANPIS: Valoarea alocatiilor de stat pentru copii, platite in septembrie, a depasit 721 milioane de lei

Alocatiile de stat pentru copii platite in septembrie 2020 au totalizat 721,37 milioane de lei, suma medie achitata fiind de 205,4 lei de beneficiar, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), relateaza Agerpres.

Se dau bani pentru sportivii romani. Cine va primi cate 150 de lei in fiecare luna

Marti, 27 octombrie, Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care se prevede ca Ministerul Tineretului si Sportului acorda sportivilor romani tichete valorice in valoare de 150 de lei lunar. Acestea sunt valabile timp de un an si pot fi utilizate doar pe teritoriul Romaniei. Se dau bani pentru sportivii romani Potrivit proiectului de lege, .

Reteta scoarta de copac, desertul usor de preparat pe care toti romanii l-au uitat

Cauti un desert special pentru anotimul rece? Un preparat simplu si ieftin de care multi nu au auzit este scoarta de copac. Suna ciudat si sigur va pune unele gospodine pe ganduri, dar e delicios. De ce ingrediente ai nevoie si care sunt pasii? Reteta pentru prajitura scoarta de copac. Cum o prepari? Sezonul rece .

Quercetina, substanta pe care toti romanii trebuie sa o consume iarna. Ce este ea, de fapt

Daca doresti sa iti intaresti imunitatea pentru a nu oferi virusilor ocazia de a te afecta, atunci trebuie sa stii ca exista anumite substante care te pot ajuta in aceasta privinta. Pe langa alimente bogate in vitamine si proteine, medicii recomanda consumul de quercetina. Iata ce este ea, de fapt, si cum te poate ajuta .

Capcanele in care toti romanii care au card si cont bancar pot cadea. Ce sa faci sa nu ramai fara bani

Sunt milioane de romani cu card si cont bancar, dar prea putini dintre ei stiu problemele la care se pot expune daca nu tin cont de reguli si de conditiile din contract. Nu strica o.

Bancile dau o veste proasta romanilor. Anuntul care vizeaza pe toata lumea: ce se intampla din 2021

Marti, Banca Centrala Europeana a publicat un studiu care arata ca institutiile financiare din UE au micsorat accesul companiilor la credite in trimestrul trei al acestui an, iar tendinta este de inasprire suplimentara, deoarece sunt din ce in ce mai ingrijorate de cresterea numarului de noi cazuri de coronavirus la nivel global, transmite agentia de .

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

Monica Anisie: Digitalizarea Educatiei e un proiect de prioritate zero pentru mandatul meu si pentru PNL. E un angajament indraznet, pe care toti viitorii ministri trebuie sa si-l asume (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, luni dimineata, ca digitalizarea invatamantului reprezinta un proiect de prioritate zero pentru mandatul sau, asa cum este un obiectiv principal pentru Guvern.

Vesti bune pentru copii si juniori. Burse lunare pentru sportul de performanta

Zeci de mii de tineri sportivi de performanta vor putea beneficia de tichete lunare in valoare de 150 de lei pe toata perioada junioratului, dupa ce Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a aprobat proiectul. Pentru a deveni lege, mai este nevoie doar de semnatura presedintelui Klaus Iohannis.

Cea mai moderna scoala pentru copii cu nevoi speciale, in constructie la Cluj

Incepe construirea, cu fonduri europene, a celei mai moderne scoli speciale din tara. Aceasta va dispune, in premiera pentru Romania, de o gradina senzoriala amplasata pe cladire si de un bazin propriu destinat hidroterapiei, a anuntat marti Consiliul Judetean Cluj intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )