Libnet.ro
UNICEF

22:00

Anuntul diminetii pentru toti romanii: mare atentie la aceste masti. S-a aflat cum trebuie, de fapt, purtate

Playtech Playtech,
Anuntul diminetii pentru toti romanii: mare atentie la aceste masti. S-a aflat cum trebuie, de fapt, purtate

Florin Citu, premierul Romaniei, a explicat ce masca foloseste el. Nu e ca toate celelalte din comert. Pentru cei care n-au bani exista insa o solutie. Odata cu aparitia noilor tulpini,. continuă pe Playtech

Avertisment pentru toti romanii care au cont si card bancar: greseala fatala care te lasa fara bani

Fraudele s-au inmultit in perioada pandemiei si sunt exploatate serviciile populare printre romani. Iata la ce sa fii atent. Pe fondul incertitudinii cauzate de pandemie,tentativele de.

Ingredientul care te poate imbolnavi. Toate femeile il folosesc, mare atentie

Ce ingredient te poate imbolnavi. Mare atentie, deoarece multi il folosesc: este vorba de pudra de talc pentru copii, pentru care, in urma cu ceva timp, aproximativ 12. 000 de femei au dat in judecata o companie celebra, sustinand ca aceasta pudra de talc pentru copii le-ar fi cauzat cancer ovarian. Ce ingredient te poate imbolnavi .

Cod rutier 2021. Amenda pentru aceasta greseala banala. Mare atentie, soferi

Noul Cod rutier 2021 aduce modificari, mai ales atunci cand ne deplasam in trafic cu masina personala. Punctul de pensii a fost inghetat la inceput de an. Dar asta nu inseamna ca nu vom scoate bani din buzunar daca nu suntem atenti in trafic. Cod rutier 2021, amenzi daca nu ai masina curata in perioadele .

Ce se intampla in corp daca mananci doar 6 prune uscate pe zi. Toti romanii trebuie sa afle

Prunele uscate sunt un miracol pentru organism. Cu un continut de vitaminele A si C, fibre, potasiu, cupru, magneziu, seleniu si fier, ele protejeaza colonul, ajuta la slabit si insanatosesc oasele. Portia de sanatate zilnica de sanatate = 6 prune uscate Prunele uscate au un gust dulce si sunt bogate in nutrienti. Precum alte fructe .

Alimentele daunatoare pe care le consuma toti romanii. Ce greseli facem zilnic

Organismul secreta sucuri gastrice diferite pentru a putea digera fiecare grup de alimente in parte, de la carne la fainoase. Cand combinatiile alimentare nu fac casa buna, sucurile gastrice se neutralizeaza reciproc, asa ca mancarea sta mai mult in stomac si in intestinul subtire. Nedigerata, ea fermenteaza si putrezeste, ceea ce ne afecteaza sanatatea. Iar .

Ce au gasit medicii in stomacul acestui baiat. Parinti, mare atentie! Ce experiment socant a facut

Cand crezi ca le-ai auzit pe toatemereu mai apare cate ceva care sa te socheze. Ce au gasit medicii in stomacul acestui baiat. Parinti, mare atentie ca ai vostri copii sa nu incerca asta acasa. Un baiat de 12 ani a facut un experiment socant. Medicilor nu le-a venit sa creada ce a putut inghiti.

Beneficiile ascunse ale uleiului din samburi de struguri. Toti romanii ar trebui sa il consume

Uleiul din samburi de struguri este considerat de multi medici un superaliment. El este un produs secundar al procesului de preparare a vinului, fiind extras in urma presarii strugurilor. Acest ulei este un bun inflamator, antimicrobian si antioxidant. Beneficiile uleiului din samburi de struguri Datorita proprietatilor antimicrobiene dovedite ale uleiului din samburi de struguri, unii .

Profi Romania, anunt pentru toti clientii din tara. Schimbare majora in magazine

Magazinele Profi Romania vor face noi schimbari in curand. Ce i-a anuntat retailerul pe toti clientii din tara? Profi, schimbari in magazine Retailerul Profi, cel care este detinut de MID Europa, fondul de investitii cu cea mai extinsa retea de magazine din Romania, a anuntat ca s-a lansat un nou tip de magazin, scrie profit. ro.

CTP, motivul pentru care romanii se inghesuie sa faca vaccinul anti-Covid-19: Musai ne trebuie, din aceasta cauza

Gazetarul Cristian Tudor Popescu dezvaluie principalul motiv al epuizarii locurilor disponibile penru vaccinarea anti-Covid-19, astfel ca romanii au luat cu asalt toate mijloacele prin care s-au putut programa. Cu o ironie care ne pune pe ganduri, CTP subliniaza inca o data ca la romani merge si asa. Promovarea campaniei de vaccinare este slaba Criticul si .

Anuntul zilei de la Lidl. Surpriza pe care a pregatit-o pentru toti clientii din tara

Lidl Romania are o noua surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata tara chiar de astazi. Marele lant de supermarketuri a facut anuntul oficial cu doar cateva ore in urma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )