Libnet.ro
UNICEF

06:15

CTP, motivul pentru care romanii se inghesuie sa faca vaccinul anti-Covid-19: Musai ne trebuie, din aceasta cauza

Playtech Playtech,
CTP, motivul pentru care romanii se inghesuie sa faca vaccinul anti-Covid-19: Musai ne trebuie, din aceasta cauza

Gazetarul Cristian Tudor Popescu dezvaluie principalul motiv al epuizarii locurilor disponibile penru vaccinarea anti-Covid-19, astfel ca romanii au luat cu asalt toate mijloacele prin care s-au putut programa. Cu o ironie care ne pune pe ganduri, CTP subliniaza inca o data ca la romani merge si asa. Promovarea campaniei de vaccinare este slaba Criticul si . continuă pe Playtech

Gestul Apple la care nu se astepta nimeni: motivul pentru care iPhone 12 ar putea deveni istorie

In teorie, lansarea seriei de terminale iPhone 12 a fost una foarte profitabila pentru Apple. in practica, au existat si cateva esecuri costisitoare. William Yang este un analist important din.

Motivul pentru care Connect R si Misha locuiesc impreuna, desi au divortat de 4 ani

Desi au divortat in vara anului 2018,Connect R si Misha locuiesc impreuna. Cei doi au povestit intr-un interviu recent motivul pentru acre au facut aceasta algere.

Gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului!

Se anunta o gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Toti romanii trebuie sa stie asta. Se dau bani pentru cei care se vaccineaza anti-coronavirus Se anunta un serviciu gratuit pentru toti romanii care se vaccineaza anti-coronavirus. Este anuntul momentului dupa .

Motivul pentru care Spitalul Raional Edinet va restitui unui pacient 9.700 de lei

Un pacient, internat la Spitalul Raional Edinet, a fost pus in situatia de a cumpara unele medicamente pentru tratarea infectiei COVID-19, cheltuind in jur de 9. 700 de lei. Persoana a depus o petitie la Compania Nationala de Asigurari in Medicina, transmite IPN.

Motivele pentru care romanii refuza sa se vaccineze. Cum arata profilul celor care nu cred in pandemie

Un sondaj realizate de catre INSCOPResearch si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe), arata ca principalul motiv invocat de catre romani pentru a nu se vaccina il reprezinta teama de posibile reactii adverse. Studiul mai arata si profilul romanului antivaccinist care nu crede in pandemie, acesta fiind caracterizat de persoane fara venituri, din mediul rural si cu studii primare.

Anuntul zilei de la Lidl pentru toti romanii: se intampla in magazine

Desi e inca iarna, ne gandim toti la sosirea primaverii. Si nu e foarte departe. Iar Lidl incepe primavara cu oferte grozave pentru toti clientii din tara. Lidl Romania, unul dintre.

Motivele medicale pentru care elevii si profesorii pot continua scoala online

Inainte de redeschiderea scolilor, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a prezentat situatiile in care elevii pot face in continuare orele online, de acasa, desi colegii lor de clasa merg la scoala, dupa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )