Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul facut de fosta sotie a fondatorului Amazon. Ce face cu cea mai mare parte din avare in urma divortului

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de fosta sotie a fondatorului Amazon. Ce face cu cea mai mare parte din avare in urma divortului

Fosta sotie a miliardarului american care a fondat compania Amazon,Jeff Bezos a declarat ce va face cu cea mai mare parte a averii ramase in urma divortului. La aproape sase luni dupa anuntarea. continuă pe Antena3

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, care a achitat prejudiciul din dosar, trebuie sa primeasca banii inapoi de la Protectia Copilului Teleorman

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, judecata pentru abuz in serviciu in dosarul privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman, trebuie sa primeasca inapoi banii pe care i-a achitat drept prejudiciu in acest dosar, conform deciziei definitive a instantei supreme, care a dispus achitarea sa. Bombonica Prodana este singura dintre inculpatii din acest dosar care achitase prejudiciul, iar instanta de fond hotarase incetarea procesului penal in cazul sau.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Fosta sotie a lui Jeff Bezos isi va dona jumatate din avere: cum a reactionat cel mai bogat om din lume

Romanciera MacKenzie Bezos 49 de ani), a patra cea mai bogata femeie din lume, a declarat ca isi va dona jumatate din averea obtinuta dupa divortul de miliardarul Jeff Bezos 55 de ani).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )