Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, care a achitat prejudiciul din dosar, trebuie sa primeasca banii inapoi de la Protectia Copilului Teleorman

Hotnews Hotnews,
 Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, care a achitat prejudiciul din dosar, trebuie sa primeasca banii inapoi de la Protectia Copilului Teleorman

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, judecata pentru abuz in serviciu in dosarul privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman, trebuie sa primeasca inapoi banii pe care i-a achitat drept prejudiciu in acest dosar, conform deciziei definitive a instantei supreme, care a dispus achitarea sa. Bombonica Prodana este singura dintre inculpatii din acest dosar care achitase prejudiciul, iar instanta de fond hotarase incetarea procesului penal in cazul sau. continuă pe Hotnews

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

Anunt-surpriza facut de Liviu Dragnea la iesirea de la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a votat duminica si la referendum, a declarat ca acest lucru nu trebuie sa fie o surpriza avand in vedere ca a spus tot timpul ca sustine temele pe Justitie lansate in.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

FOTO Liviu Dragnea in scoala generala. De ce favoruri beneficia liderul PSD, inca din copilarie

Liviu Dragnea a fost un elev retras, care a preferat sa analizeze de la distanta ceea ce se petrece in jurul sau. O fosta colega de scoala a marturisit ca nu l-a vazut zambind niciodata in cei doi ani petrecuti de Dragnea la Scoala cu clasele I-VIII din comuna Peretu, judetul Teleorman. Redactia IMPACT. RO a [] .

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Unde se afla Irina Tanase in momentul in care Liviu Dragnea a primit sentinta. Avocatul a confirmat

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, nu era cu el in momentul in care fostul sef PSD s-a predat si a plecat insotit de politie. Informatia a fost confirmata de avocata fostului presedinte al Camerei Deputatilor. Se pare ca avocata lui Liviu Dragnea a mers la acesta acasa la scurt timp dupa ce inalta Curte [] .

Care a fost prima meserie a lui Liviu Dragnea si cum a facut primii bani. A vandut inclusiv bere la halba

Putini stiu ce facea Liviu Dragnea inainte de a intra in politica, iar date despre trecutul sau ca om de afaceri se gasesc greu. Jurnalistii au sapat insa in trecutul celui care, pana luni 27 mai, era considerat cel mai puternic om din Romania. Liviu Dragnea, la fel ca alti oameni de afaceri care au [] .

Primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie, in drum spre inchisoare

Au aparut primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie care l-a luat de la domiciliul sau si l-a dus la Penitenciarul Rahova. Fostul lider al PSD a fost transportat cu un autoturism Dacia Duster si a stat pe bancheta din spate. Liviu Dragnea a fost dus la inchisoare Pe imaginile surprinse de jurnalisti [] .

Decizie definitiva in cazul lui Liviu Dragnea! Judecatorii au decis. Ce urmeaza acum

Magistratii de la iCCJ au pronuntat luni, 27 mai, sentinta definitiva in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. ACTUALIZARE: inalta Curte anunta ca va anunta decizia in jurul orei 13:30. Sentinta intarzie de cateva minute. Liderul PSD, Liviu Dragnea va afla daca va fi [] .

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )