Libnet.ro
UNICEF

07:45

Anuntul facut de Ministerul Educatiei dupa furtunile din Vestul tarii

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Ministerul Educatiei dupa furtunile din Vestul tarii

Cursurile vor fi suspendate, luni, la Liceul Ana Ipatescu din Gherla, judetul Cluj, din cauza furtunii, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ministrul Educatiei, Liviu Pop. La Liceul 'Ana. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose, prima reactie dupa urgia din vestul tarii

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie la Antena 3, dupa urgia din vestul tarii. A fost o urgie, transmit si eu sincere condoleante. Din punct de vedere guvernamental e celula de criza la Minist.

ANUNT CRUNT facut de Raed Arafat in aceasta seara, dupa DEZASTRUL din Vestul tarii

Numarul mortilor in urma furtunii care avut loc in Vestul tarii a ajuns la opt, a confirmat, pentru AGERPRES, secretarul de stat in MAI Raed Arafat. Din pacate, s-a confirmat. Mai sunt.

E OFICIAL! Veste proasta pentru elevi! Ministerul Educatiei a facut anuntul. E interzis sa se mai faca acest lucru! (FOTO)

Ministerul Educatiei NationaleMEN) a transmis o nota inspectoratelor scolare judetene si al municipiului Bucuresti prin care anunta ca este interzisa utilizarea deauxiliare.

Bacalaureat 2018: Schimbarea importanta decisa de Ministerul Educatiei

Modul de desfasurare al examenului de bacalaureat de anul viitor a fost aprobat si publicat recent in Monitorul Oficial. Astfel, fata de anul acesta, Ministerul Educatiei Nationale MEN) a .

Mihai Tudose, dupa furtuna violenta din vestul tarii: Vom implementa un sistem de alerta prin telefonia mobila

Premierul Mihai Tudose a anuntat, duminica seara, intr-o interventie la Digi24, ca saptamana viitoare va incepe implementarea unui sistem de alertare a populatiei prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, ca urmare a furtunii puternice din vestul tarii, in care opt persoane au murit si 67 au fost ranite.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor afectati de furtuna violenta din vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Evolutii de ultima ora in scandalul momentului. Anuntul facut de senatorul Mihai Gotiu, la Antena 3

Senatorul Mihai Gotiu a anuntat, in direct la News Magazine, de la Antena 3, ca ii va cere bani lui Mirel Palada, dupa ce a vazut inregistrarea cu bataia luata de la fostul purtator de.

Vreme extrema si in alte judete din vestul tarii: Acoperisuri cazute, copaci rupti. O persoana a murit la Arad

Update: Furtuna a facut ravagii si in judetele Maramures si Bistrita. Update: Acoperisurile mai multor imobile au fost avariate si mai multi copaci au fost rupti de rafalele puternice de vant,.

Situatia localitatilor fara curent electric, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Opt persoane au murit si 67 au fost ranite, duminica seara, ca urmare a unei furtuni puternice care a cuprins vestul tarii. Vremea a afectat si functionarea retelelor de distributie de electricitate din zona de activitate a E-Distributie Banat.

Klaus Iohannis, dupa tragedia din vestul tarii: Sunt profund marcat de evenimente. Autoritatile sa ia toate masurile pentru a gestiona eficient criza

Cinci oameni si-au pierdut viata in Timis si Arad, dupa ce o tornada a lovit vestul tarii. Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )