Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mihai Tudose, dupa furtuna violenta din vestul tarii: Vom implementa un sistem de alerta prin telefonia mobila

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose, dupa furtuna violenta din vestul tarii: Vom implementa un sistem de alerta prin telefonia mobila

Premierul Mihai Tudose a anuntat, duminica seara, intr-o interventie la Digi24, ca saptamana viitoare va incepe implementarea unui sistem de alertare a populatiei prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, ca urmare a furtunii puternice din vestul tarii, in care opt persoane au murit si 67 au fost ranite. continuă pe România Liberă

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor afectati de furtuna violenta din vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Situatia localitatilor fara curent electric, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Opt persoane au murit si 67 au fost ranite, duminica seara, ca urmare a unei furtuni puternice care a cuprins vestul tarii. Vremea a afectat si functionarea retelelor de distributie de electricitate din zona de activitate a E-Distributie Banat.

Furtuna violenta in vestul tarii: Opt morti si 67 de raniti

Update: Numarul mortilor in urma futunii violente din vestul tarii s-a ridicat la opt morti si 68 de raniti. Update: Un barbat de aproximativ 40 de ani este cea de-a doua persoana decedata in.

Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Opt morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

00Optpersoane au murit si alte 62 au fost ranite, potrivit celui mai recent bilant al furtunii din vestul tarii. 51O a sase persoana a murit duminica la Bistrita du.

Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Sase morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

51O a sase persoana a murit duminica la Bistrita dupa ce a fost lovita de un copac care s-a prabusit, informeaza Digi 24. 14Potrivit purtatorului de cuvant la ISU.

Premierul Mihai Tudose, prima reactie dupa urgia din vestul tarii

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie la Antena 3, dupa urgia din vestul tarii. A fost o urgie, transmit si eu sincere condoleante. Din punct de vedere guvernamental e celula de criza la Minist.

Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Cinci morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

47Cincitrenurisunt blocate in garile adiacente statieiTimisoaraNord, din cauza firelor de inalta tensiune rupte din statia de tren in urma furtunii violente.

Reactia premierului Tudose, dupa furtuna in care au murit cinci persoane si 48 au fost ranie: Este celula de criza la MAI

Premierul Mihai Tudose a transmis, duminica seara, intr-o interventie la postul Antena 3, condoleante familiilor celor cinci persoane decedate, ca urmare a unei furtuni care a avut loc in vestul tarii.

Reactia premierului Tudose, dupa furtuna in care au murit cinci persoane si 48 au fost ranite: Este celula de criza la MAI

Premierul Mihai Tudose a transmis, duminica seara, intr-o interventie la postul Antena 3, condoleante familiilor celor cinci persoane decedate, ca urmare a unei furtuni care a avut loc in vestul tarii.

Reactia lui Mihai Tudose, dupa ce un tanar a murit strivit de poarta de la intrarea in Timisoara: intrebati-l pe Robu de ce a picat un semn nou-nout

Politistii din Timis au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dupa ce un tanar de 24 de ani a murit, duminica, din cauza ca poarta de intrare in Timisoara a cazut peste masina in care se afla, potrivit Mediafax. intr-o interventie la Digi24, premierul Mihai Tudose a sugerat ca primarul timisorean Nicolae Robu ar trebui tras la raspundere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )