Libnet.ro
UNICEF

14:15

Anuntul facut de Papa Francisc pentru catolicii care divorteaza

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Papa Francisc pentru catolicii care divorteaza

Papa Francisc a condamnat miercuri divortul, care, potrivit lui, a devenit o moda, cand ideal ar fi ca familiile sa ramana unite. Este o moda, in reviste se poate citi ca cineva a. continuă pe Antena3

Papa Francisc recomanda psihiatria n cazul copiilor homosexuali/ ONG-urile considera declaratia ca fiind iresponsabila

Papa Francisc le-a recomandat parintilor care constata o inclinatie catre homosexualitate la copii lor sa recurga la psihiatrie pentru acestia, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica in avionul care l-a dus din Irlanda la Roma, relateaza AFP. Asociatiile care apara drepturile persoanelor LGBT denunta declaratiile Papei ca fiind iresponsabile.

Papa Francisc recomanda psihiatria pentru copiii cu orientari homosexuale

Papa Francisc le-a recomandat parintilor, intr-o conferinta de presa, la plecarea din Irlanda, sa apeleze la tratamente psihiatrice in cazul in care detecteaza tendinte homosexuale la copiii.

Papa Francisc nu considera ca homosexualitatea este o boala

Papa Francisc nu considera ca homosexualitatea este o boala, a transmis Vaticanul, intr-un mesaj oficialmenit sa lamureasca o declaratie anterioara a Suferanului Pontiv, care le recomandase parintilor s.

Papa Francisc, DECLARATIA care schimba TOTUL!

Papa Francisc nu considera ca homosexualitatea este o boala, a transmis Vaticanul, intr-un mesaj oficialmenit sa lamureasca o declaratie anterioara a Suferanului Pontiv, care le recomandase parintilor s.

Comunitatea LGBT din Franta, indignata dupa ce Papa Francisc recomanda sa se recurga la psihiatrie in cazul copiilor homosexuali

Papa Francisc - care a recomandat sa se recurga la psihiatrie in cazul copiilor homosexuali - a socat comunitatea LGBT din Franta, care denunta un semnal foarte prost transmis tinerilor si un discurs dublu al Suveranului Pontif, relateaza AFP.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Irlanda

Papa Francisc si-a incheiat ieri vizita de doua zile in Irlanda prilejuita de cea de-a IX-a intalnire Mondiala a Familiilor 2018, marcata de problema abuzurilor comise impotriva minorilor si femeilor de membri ai clerului din aceasta tara timp de mai multe decenii, relateaza EFE.

Irlanda: Papa Francisc s-a intalnit cu victime ale abuzurilor comise de oficiali si institutii catolice

Papa Francisc a vizitat duminica un loc sfant si a tinut o slujba in a doua zi a vizitei sale in Irlanda, dupa ce s-a intalnit cu victimele abuzurilor sexuale clericale si ale altor abuzuri comise de oficiali si institutii catolice.

Reactia Comisiei Europene, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei privind evaluarea procurorului general

Prevenirea coruptiei trebuie sa fie o prioritate politica pentru Romania, care are nevoie de un sistem judiciar independent si capabil sa lupte eficient impotriva acestui fenomen, a declarat marti, pentru.

Arafat: Au fost deschise dosare penale pentru persoanele care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina

Au fost deschise dosare penale pentru cei care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina, a declarat miercuri secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Raed Arafat,.

Ce a facut aceasta tanara pentru ca a ramas fara baterie la telefon. A fost arestata imediat

O femeie a tras o alarma de incendiu a unei cladiri din Florida pentru a atrage atentia cuiva, deoarece bateria ei de la telefon murise, potrivit rapoartelor politiei. Dequaisia Taylor, in varsta de 20 de ani, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )