Libnet.ro
UNICEF

13:00

Anuntul momentului pentru acesti romani: banii intra direct pe card. Cine se califica sa-i primeasca?

Playtech Playtech,
Anuntul momentului pentru acesti romani: banii intra direct pe card. Cine se califica sa-i primeasca?

Acest lant de supermarketuri are un anunt important chiar in prag de sarbatori: ofera bonusuri sub forma de bani. in semn de apreciere pentru implicarea constanta, de-a lungul unui an atat. continuă pe Playtech

Atentie: carnea pe care acesti romani nu au voie sa o manance de Craciun. E foarte periculoasa pentru ei

Asa cum spuneam recent, intr-un alt material, in aceasta perioada din an trebuie sa fim atenti sa nu facem excese. Dar, daca vorbim de persoanele cu diabet zaharat, problema se complica. Conform specialistilor, ar trebui sa aleaga carnea slaba pentru a limita consumul de grasimi nesanatoase. Orice greseala i-ar putea costa scump, cand vine vorba .

Simona Halep a facut anuntul trist pentru fanii ei. Ce decizie radicala a luat sportiva noastra

Pentru inceputul de an 2021, in perioada 6-13 ianuarie, se anunta un turneu de zile mari la Abu Dhabi. Sezonul incepe la Abu Dhabi, apoi se duce in Australia, la tuernul de Grand Slam, Australian Open. Daca pana acum, prezenta romancei Simona Halep era o certitudine la Abu Dabhi, se pare ca aceasta s-a razgandit.

OMS a facut anuntul crunt pentru oameni. Toti romanii vor fi afectati, este mai rau decat oricand

Marea Britanie, focarul Europei. in urma cu cateva zile, specialistii britanici au descoperit o noua tulpina a noului coronavirus, care a ajuns si in Italia. Anunt OMS: a aparut o noua tulpina a SARS-CoV-2. Situatia nu este scapata de sub control, dar nici nu poate fi lasata la voia intamplarii Dupa ce in urma cu .

Anuntul oficial pentru milioane de pensionari. Ce pensie vor primi de la 1 ianuarie 2021

Cu putin timp inainte de noul an a venit o veste excelenta pentru pensionari si copii. Vorbim de majorari de pensii si alocatii. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a oferit mai multe detalii.

Linii telefonice la ambasade pentru transportatorii romani blocati la frontierele cu Marea Britanie MAE anunta ca a cerut explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe spune ca a cerut gasirea unei solutii rapide pentru rezolvarea situatiei transportatorilor romani blocati la frontierele cu Marea Britanie, in contextul masurilor luate de unele state europene din cauza noii tulpini a virusului SARS-CoV-2 identificate in Anglia, si precizeaza ca decizia Frantei de inchidere a frontierei cu Regatul Unit este aplicabila pentru 48 de ore, in asteptarea unor masuri coordonate la nivel european. Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )