Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul oficial pentru milioane de pensionari. Ce pensie vor primi de la 1 ianuarie 2021

Playtech Playtech,
Anuntul oficial pentru milioane de pensionari. Ce pensie vor primi de la 1 ianuarie 2021

Cu putin timp inainte de noul an a venit o veste excelenta pentru pensionari si copii. Vorbim de majorari de pensii si alocatii. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a oferit mai multe detalii. continuă pe Playtech

OMS a facut anuntul crunt pentru oameni. Toti romanii vor fi afectati, este mai rau decat oricand

Marea Britanie, focarul Europei. in urma cu cateva zile, specialistii britanici au descoperit o noua tulpina a noului coronavirus, care a ajuns si in Italia. Anunt OMS: a aparut o noua tulpina a SARS-CoV-2. Situatia nu este scapata de sub control, dar nici nu poate fi lasata la voia intamplarii Dupa ce in urma cu .

Cadrele medicale din R. Moldova vor primi salarii majorate cu 30%

De la 1 ianuarie 2021, cadrele medicale din R. Moldova vor primi salarii majorate cu 30%. Guvernul a aprobat cadrul normativ secundar pentru a putea fi implementata aceasta majorare, care va viza si soferii de ambulante. Pentru acordarea salariilor mai mari, in buget sunt prevazuti 1,12 mlrd lei. Aceasta decizie vizeaza peste 40 de mii de lucratori din domeniul sanatatii, transmite IPN.

Moldovenii cu pensii mai mici de 4.000 de lei vor primi un suport unic de 1.000 de lei

Beneficiarii de toate tipurile de pensii, stabilite pana la 1 aprilie 2021, al caror cuantum nu depaseste 4. 000 lei, precum si beneficiarii de toate tipurile de alocatii sociale de stat, cu exceptia alocatiei pentru ingrijire, insotire si supraveghere, vor primi un suport financiar unic, in suma de 1. 000 lei. Decizia a fost aprobata de Guvern, transmite IPN.

Simona Halep a facut anuntul trist pentru fanii ei. Ce decizie radicala a luat sportiva noastra

Pentru inceputul de an 2021, in perioada 6-13 ianuarie, se anunta un turneu de zile mari la Abu Dhabi. Sezonul incepe la Abu Dhabi, apoi se duce in Australia, la tuernul de Grand Slam, Australian Open. Daca pana acum, prezenta romancei Simona Halep era o certitudine la Abu Dabhi, se pare ca aceasta s-a razgandit.

Persoanele defavorizate din Chisinau vor primi compensatii pentru sezonul rece fara a depune cereri

Persoanele defavorizate din municipiul Chisinau, care in sezonul rece 2019- 2020 au beneficiat de compensarea cheltuielilor pentru serviciile comunale si resursele energetice, pot beneficia de compensatii de 40 % din costul facturii in sezonul incalzire 2020-2021 fara depunerea cererii de confirmare. Decizia a fost aprobata marti, 22 decembrie, de catre Consiliul municipal Chisinau, transmite IPN.

Anuntul momentului pentru acesti romani: banii intra direct pe card. Cine se califica sa-i primeasca?

Acest lant de supermarketuri are un anunt important chiar in prag de sarbatori: ofera bonusuri sub forma de bani. in semn de apreciere pentru implicarea constanta, de-a lungul unui an atat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )