Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul momentului pentru toti romanii: schimbare fara precedent pentru contul bancar

Playtech Playtech,
Anuntul momentului pentru toti romanii: schimbare fara precedent pentru contul bancar

Toti cei care au cont bancar si card trebuie sa stie ca urmeaza o schimbare majora pentru acest sistem. Si va debuta in Romania chiar de la 1 ianuarie 2021. E bine sa stii ca sistemul. continuă pe Playtech

Anuntul momentului pentru toti romanii: te poti trezi cu asa ceva in contul bancar. Atentie la platile cu cardul in acest conditii

In 2020 am vazut foarte bine ca atat comertul online, cat si platile digitale sunt viitorul. Mai avem insa un hop de trecut si tocmai de aceea trebuie sa fii atent la aceste.

Se da gratis la Digi: anuntul e pentru toti romanii. Cum profiti de super oferta momentului

Digi |RCS-RDS nu lasa sa se termine anul fara un anunt deosebit. Cat stai mai mult in casa acum, arunca un ochi peste aceasta oferta. Abonatii Digi TV se bucura de-o oferta excelenta.

Antonia, mesaj fara precedent. S-a enervat rau de tot, toti au vazut-o

Antonia pare ca a facut bilantul anului 2020. Artista a publicat un mesaj cu referire la unele nereguli in ceea ce priveste noua generatie. Admiratorii ei sunt de parere ca adnotarile sale au o traiectorie directa, ce duce spre Lino Golden. Antonia, mesaj cu subinteles pentru Lino Golden? Chiar daca spiritul Craciunului s-a simtit in .

Cand se redeschid scolile in 2021. Ministrul Educatiei a facut anuntul momentului

Parintii si elevii au asteptat luni de zile aceasta veste. Ministrul Educatiei a facut anuntul momentului si a spus cand se redeschid scolile in 2021. Se redeschid scolile din ianuarie 2021?! Cea mai importanta veste pentru parinti si elevi a fost data chiar de catre Ministrul Educatiei. Sorin Cimpeanu a dezvaluit cand se redeschid scolile .

Ce se intampla cu salariile bugetarilor in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Luni, intr-o declaratie de presa, premierul Florin Citu a anuntat ca deficitul bugetar pentru 2021 este de 7% din PIB. Totodata el sustine ca, in contextul economic actual, acesta nu pune o frana Romaniei. Ce se intampla cu salariile bugetarilor in 2021 De asemenea, premierul Citu a anuntat ca salariile bugetarilor nu vor fi taiate, .

Ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Florin Citu, premierul Romaniei, a anuntat ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Cu cat vor fi majorate acestea anul viitor, vedeti in articolul de mai jos. Florin Citu a facut anuntul. Cu cat vor creste alocatiile si pensiile in 2021 Florin Citu, pimul-ministru al Romaniei, a anuntat ce se va intampla cu .

Oana Zavoranu, anuntul momentului la final de an. Nimeni nu credea asa ceva, veste in premiera

Fanii Oanei Zavoranu isi amintesc de divortul ei de Pepe, unul dintre motivele acestuia fiind copilul. Sau, mai bine zis, lipsa lui, cantaretul dorindu-si mult un mostenitor, care se lasa prea mult asteptat. in urma cu trei ani, aceasta facea valva in tara anuntand ca, daca ea si sotul Alex Ashraf se vor decide in .

Cum se raceste sampania corect, de fapt. Greseala fatala pe care o fac toti romanii de Revelion

Peste 4 zile, toti romanii vor sarbatori cu mare fast trecerea dintre ani. Asa ca azi vom vorbi despre cum se raceste sampania corect, de fapt. Dupa cum prea bine stiti, este o bautura mai rafinata care necesita o atentie mai deosebita. Cum se raceste sampania corect, de fapt Una dintre bauturile care nu poate .

Noua Nadia Comaneci, oprita de Politie. A fost data jos din masina, cu forta: momente fara precedent

Ana Barbosu, fata de aur a gimnasticii romanesti, comparata cu Nadia Comaneci, a fost oprita in trafic de Politie si data jos din masina cu forta. Momentele de panica au fost o farsa. Farsa de zile mari. Noua Nadia Comaneci, oprita de Politie in trafic si data jos din masina cu forta La Campionatul European .

Cod Rutier 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie. Veste importanta pentru toti soferii

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu a declarat ca premierul Florin Citu a fost de acord cu inghetarea punctului de amenda la 145 de lei pentru anul 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie in contextul in care salariul minim pe economie creste de la 1 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )