Libnet.ro
UNICEF

11:00

Anuntul oficial in miez de noapte despre redeschiderea scolilor. Rasturnare de situatie pentru milioane de elevi

Playtech Playtech,
Anuntul oficial in miez de noapte despre redeschiderea scolilor. Rasturnare de situatie pentru milioane de elevi

Autoritatile au revenit cu noi precizari despre data si conditiile redeschiderii scolilor. Ce a spus Florin Citu cand a fost intrebat despre data de 8 februarie. intrebat, la Europa FM,. continuă pe Playtech

Premierul Florin Citu, declaratie despre redeschiderea scolilor

Premierul Florin Citu a declarat ca o decizie in privinta redeschiderii scolilor va fi luata pe 2 fe.

Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle

Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle. Vestile nu sunt deloc bune in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Cati morti de covid a inregistrat Germania in ultimele 24 de ore, cititi in randurile de mai jos. Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce .

Cand apare noul sezon din Las Fierbinti. Anuntul oficial al Pro TV

S-a aflat cand apare noul sezon din Las Fierbinti. Anuntul oficial al Pro TV. De cand va putea fi vazut noul sezon al indragitului serial, citeste in articolul de mai jos. PRO TV a facut marele anunt, asteptat de milioane de romani. Cand incepe un nou sezon din Las Fierbinti Televiziunea din Pache Protopopescu a .

Florin Citu, despre deschiderea scolilor: Daca lucrurile raman asa cum sunt, este clar ca vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si a adaugat ca decizia finala in acest sens va fi luata pe 2 februarie.

Alexandru Rafila remarca un paradox: Discutam despre deschiderea scolilor in functie de situatia epidemiologica, dar nu facem suficiente teste pentru a aprecia corect aceasta evolutie (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a reprosat guvernantilor ca au facut declaratii contradictorii pe tema redeschiderii scolilor din 8 februarie. Acesta a insistat ca reluarea cursurilor in format fizic nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )