Libnet.ro
UNICEF

19:15

Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Playtech Playtech,
Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Nu e o surpriza ca, in mai putin de doua luni, sistemul bancar s-a confruntat cu cateva probleme mari. Mai nou, bancile din Romania se pregatesc de-o decizie radicala care influenteaza. continuă pe Playtech

MARCEL VELA, MESAJ PENTRU CEI CARE SE ADUNA IN GRUPURI: Riscati o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe Facebook un mesaj pentru cei care se aduna in grupuri in aceste zile, indemnandu-i sa nu arunce pe geam eforturile lor si ale tuturor cetatenilor responsabili, riscand o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati.

incepand de luni, declaratia pe proprie raspundere e obligatorie pentru cei care merg in afara localitatii. Cat de mare e amenda pentru cei care nu o au

Incepand de luni, cei care merg in afara localitatii sunt obligati sa detina o declaratie pe proprie raspundere in care sa fie precizate motovele deplasarii.

Aglomeratie la Nadlac I, cei care vor sa intre in tara asteapta 8 ore

Sute de persoane asteptau, duminica dimineata, sa intre in Romania prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac I, care poate fi tranzitat dupa o asteptare de opt ore, din cauza aglomeratiei, in pofida faptului ca autoritatile au redeschis, sambata seara, si PTF Nadlac II, transmite Agerpres. 14 Peste 31. 000 de oameni au tranzitat vamile romane, in ultimele 24 de ore, proportia dintre intrari si iesiri fiind relativ egala.

Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care acuza ca au fost lasati sa moara pacienti cu boli cronice pentru ca nu au fost primiti in spitale

Raed Arafat le-a raspuns, luni, la Antena 3, celor care au acuzat ca pacientii cu boli cronice nu au putut fi tratati in contextul pandemiei de coronavirus.

Razvan Pascu, avertisment pentru romanii care vor sa ajunga cu masina in Grecia

Consultantul in turism Razvan Pascu a afirnat, marti, la Sinteza zilei, ca Grecia ar putea impune turistilor sa aleaga avionul pentru a petrece concediile acolo.

Cozi uriase pentru romanii care vor sa revina in tara. Cele mai mari probleme sunt la Nadlac

Incepand din noaptea de sambata spre duminica, la punctele de frontiera ale Romaniei s-au format coz.

Premierul Orban, amenzi uriase pentru cei care nu vor respecta legea in starea de alerta

Ludovic Orban a vorbit in sedinta de guvern despre valoarea amenzilor pentru cei care nu respecta normele impuse de starea de alerta. Acestea variaza de la 500 de lei la 15. 000 de lei, iar cei care le primesc pot plati jumatate din suma in termen de 15 zile.

Marcel Vela, mesaj catre cei care se aduna in grupuri mari: Virusul inca nu a fost invins

Cei care se aduna in grupuri mari si ignora masurile de protectie ca actiunile lor ar putea pune in pericol sanatatea publica, in conditiile in care pandemia nu s-a incheiat, a transmis sambata ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Cum sunt prezentate traumele legate de COVID-19 de catre un medic de urgenta: Cei care rezista si scapa vor ramane cu sechele

Pierderea musculara este de 40% in 20 de zile pentru un tanar care ajunge pe ventilatie din cauza infectarii cu coronavirus, explica pe Facebook Cosmin Librimir, medic la Spitalul Judetean de Urgenta Resita. Acesta spune ca mai sunt traume asociate la nivelul gurii sau corzilor vocale. Medicul a prezentat si cateva imagini cu persoane intubate si ventilate artificial. Este o ventilatie INVASIVA, sub anestezie generala, si consta in a sta de 2 pana la 3 saptamani FARA A TE MISCA, de multe ori cu fata in jos, scrie medicul.

Amenzi de pana la 2.500 de lei pentru cei care merg, de luni, in afara localitatii fara declaratie sau care nu poarta masca in spatiile publice inchise

Incepand de luni, cei care merg in afara localitatii sunt obligati sa detina o declaratie pe proprie raspundere in care sa fie precizate motovele deplasarii. Amenzile pentru aceasta abatere ajung la 2. 500 de lei. Totodata, amenzi se vor da si pentru cei care nu poarta masca in spatiile publice inchise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )