Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marcel Vela, mesaj catre cei care se aduna in grupuri mari: Virusul inca nu a fost invins

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela, mesaj catre cei care se aduna in grupuri mari: Virusul inca nu a fost invins

Cei care se aduna in grupuri mari si ignora masurile de protectie ca actiunile lor ar putea pune in pericol sanatatea publica, in conditiile in care pandemia nu s-a incheiat, a transmis sambata ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. continuă pe Hotnews

MARCEL VELA, MESAJ PENTRU CEI CARE SE ADUNA IN GRUPURI: Riscati o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe Facebook un mesaj pentru cei care se aduna in grupuri in aceste zile, indemnandu-i sa nu arunce pe geam eforturile lor si ale tuturor cetatenilor responsabili, riscand o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati.

Marcel Vela, mesaj de ultima ora pentru romani

Marcel Vela, a postat, sambata seara, un mesaj pe Facebook, pentru romani.

Mesajul lui Vela pentru cei care se aduna in grupuri

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, sambata seara, un mesaj pe Facebook, pentru care care se aduna in grupuri mari, desi acest lucru este interzis si nerecomandat de catre epidemiologi.

Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Inainte de conferinta in care aveau sa fie prezentate masurilor ce trebuie respectate de catre cetateni in perioada starii de alerta, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au avut un dialog savuros referitor la purtarea mastii de protectie in timpul anuntului, dat fiind ca in sala erau prezenti doar fotoreporteri aflati la distanta.

Marcel Vela raspunde la intrebarile cetatenilor. Ce spune despre deplasarile in afara localitatii si organizarea de nunti (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, un material in care le multumeste romanilor pentru efortul depus in ultimele luni si face apel la responsailitate pentru ca batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. De asemenea, el a raspuns la cateva intrebari provenite de la cetateni si lamureste anumite prevederi ale starii de alerta. Vela a facut si un gest neasteptat: a sunat o femeie din Petrosani pentru a-i oferi raspunsul la intrebarea pe care i-o lasase ministrului. Femeia, care lucreaza de trei ani ca ingrijitoare in Germania, a vrut sa stie cand se va relua traficul international de persoane cu microbuzul si daca angajatele care revin din Germania trebuie sa mai stea in carantina institutionalizata.

MARCEL VELA: Stare de alerta la nivel national pe 30 de zile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi seara, ca starea de alerta se decreteaza la nivel national pentru 30 de zile.

Marcel Vela: Batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, in functie de fiecare dintre noi (VIDEO)

Ministrul de Interne a tinut sa le multumeasca din nou romanilor pentru modul in care s-au comportat de la debutul epidemiei de coronavirus. Marcel Vela a repetat ca batalia cu acest dusman nu este.

PSD pregateste inca trei motiuni simple. Sunt vizati: Marcel Vela, Nelu Tataru si Monica Anisie

PSD are in lucru trei motiuni simple care urmeaza sa fie depuse impotriva ministrilor de Interne, Marcel Vela, Sanatatii, Nelu Tataru, si Educatiei, Monica Anisie. Motiunea impotriva ministrului Agriculturii va fi citita luni.

Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, anunturi de ultima ora

La sediul MAI au loc declaratii de presa, in urma sedintei CNSU, sustinute de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Marcel Vela a anuntat OUG care defineste starea de alerta Ministrul de Interne a mai declarat ca aproape 70.000 de politisti vor primi drepturi salariale restante (VIDEO)

Ministrul de Interne a anuntat ca joi seara va avea loc prima sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, condus de premierul Ludovic Orban, structura care va coordona masurile in cadrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )