Libnet.ro
UNICEF

10:30

Anuntul SOC facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

B1 B1,
Anuntul SOC facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent. continuă pe B1

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

SOC LA ANTENA 1! GATA, NU SE VA MAI DIFUZA celebra EMISIUNE?! ANUNTUL OFICIAL facut de cei din conducere!

Show-ul iUmor este unul dintre cele mai urmarite show-uri de la Antena 1! Emisiunea s-a bucurat de audiente considerabile de-a lungul timpului, informeaza Cancan.

LACRIMI pe scena TEATRULUI romanesc! Din pacate, este vorba despre MAREA ACTRITA Ileana Stana Ionescu! ANUNTUL TRIST a fost CONFIRMAT

Leana Stana Ionescu este, cu siguranta, una dintre marile actrite pe care le are Romania! Din pacate, marea actrita a decis ca este momentul sa-si incheie cariera la varsta de 82 de ani.

S-A TERMINAT! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! Au decis DE COMUN ACORD

Cornelia si Lupu Rednic reprezinta, cu siguranta, unul dintre celemai indragite cupluri din muzica populara. Cei doi au vorbit despre relatia lor frumoasa de casnicie, care tine de 27 de ani. Cornelia a .

Declaratie nefericita a lui Victor Costache: Datorita plecarilor persoanelor active in strainatate, avem din ce in ce mai multe cazuri de autism Ministerul Sanatatii spune ca declaratiile au fost scoase din context

Declaratie nefericita a ministrului Sanatatii, Victor Costache, facuta in contextul explicatiilor privind proiectul de OUG ce ar urma sa extinda tratamentele din programele nationale de sanatate si la spitalele private. in timp ce vorbea despre numarul insuficient de centre pentru tratarea persoanelor cu tulburari din spectrul autist, in special copii, si oportunitatea ca acestea sa poata fi tratate si la clinici private, Victor Costache a afirmat ca Din pacate, datorita acestui fenomen tipic Romaniei, plecarilor persoanelor active in strainatate, avem din ce in ce mai multe cazuri de autism.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )