Libnet.ro
UNICEF

09:45

LACRIMI pe scena TEATRULUI romanesc! Din pacate, este vorba despre MAREA ACTRITA Ileana Stana Ionescu! ANUNTUL TRIST a fost CONFIRMAT

B1 B1,
LACRIMI pe scena TEATRULUI romanesc! Din pacate, este vorba despre MAREA ACTRITA Ileana Stana Ionescu! ANUNTUL TRIST a fost CONFIRMAT

Leana Stana Ionescu este, cu siguranta, una dintre marile actrite pe care le are Romania! Din pacate, marea actrita a decis ca este momentul sa-si incheie cariera la varsta de 82 de ani. continuă pe B1

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Anuntul SOC facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

DOAMNE, ce tragedie! L-au gasit mort pe strada! Este vorba despre...

Descoperire macabra intr-un parc din Arizona! Trupul fara viata al unui barbat in varsta de 50 de ani a fost gasit marti dimineata in parcul Gandhi Luthuli din Phoenix.

Declaratie nefericita a lui Victor Costache: Datorita plecarilor persoanelor active in strainatate, avem din ce in ce mai multe cazuri de autism Ministerul Sanatatii spune ca declaratiile au fost scoase din context

Declaratie nefericita a ministrului Sanatatii, Victor Costache, facuta in contextul explicatiilor privind proiectul de OUG ce ar urma sa extinda tratamentele din programele nationale de sanatate si la spitalele private. in timp ce vorbea despre numarul insuficient de centre pentru tratarea persoanelor cu tulburari din spectrul autist, in special copii, si oportunitatea ca acestea sa poata fi tratate si la clinici private, Victor Costache a afirmat ca Din pacate, datorita acestui fenomen tipic Romaniei, plecarilor persoanelor active in strainatate, avem din ce in ce mai multe cazuri de autism.

Ministerul Sanatatii: Nu este vorba despre infectie cu noul coronavirus la pacientul transferat de la Bacau la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca nu se confirma suspiciunea de coronavirus in cazul pacientului din Bacau, recent intors din China. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va co.

MINISTERUL SANATATII: in cazul tanarului din Bacau sosit din China nu este vorba despre infectie cu coronavirus

Tanarul din Bacau adus luni la Institutul Matei Bals din Capitala cu suspiciune de coronavirus, dupa ce in urma cu cateva zile revenise din China, nu este infectat. El are gripa, iar marti va fi externat, urmand sa se trateze in ambulatoriu.

Studentii romani povestesc experienta din China: Este o panica generala destul de mare. Te trezesti dintr-o data cu orasul parasit!

Autoritatile au pregatit masuri speciale pentru cei opt studenti romani care s-au intors din China. Tinerii au povestit marcati experienta traita in China din momentul izbucnirii epidemiei si pana la imbarcarea spre tara. Panica a pus stapanire pe orasele din China. Pana la acest moment au murir 132 de oameni, iar sase mii de oameni diagnosticati cu virusul ucigas.

UPDATE Liviu Dragnea insista in demersurile de eliberare din penitenciar Este reprezentat de fostul avocat al lui Adrian Nastase

Avocatii lui Liviu Dragnea au cerut, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, recuzarea judecatorului care solutioneaza contestatia la executarea pedepsei formulata de fostul lider social-democrat, aflat in penitenciar din mai 2019.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )