Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anuntul STB pentru toti bucurestenii: ce se intampla cu transportul din 18 mai

Playtech Playtech,
Anuntul STB pentru toti bucurestenii: ce se intampla cu transportul din 18 mai

STB are un anunt legat de mijloacele de transport in comun din Bucuresti. Din 18 mai, se schimba regulile si ar trebui sa stii despre ce e vorba daca vrei sa calatoresti cu tramvaiul sau. continuă pe Playtech

Kovesi: Hotararea CEDO consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa Sper sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani

Laura Codruta Kovesi sustine ca hotararea CEDO, care i-a dat castig de cauza in procesul privind revocarea sa de la sefia DNA, consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa si reprezinta o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani.

Veste buna pentru toti romanii. Citu s-a angajat ca noi toti sa ne bucuram din nou

Florin Citu, ministrul Finantelor, a spus ca Guvernul lucreaza la rezolvarea uneia dintre cele mai mari crize din prezent. in Romania, starea de urgenta se va termina pe 15 mai. Apoi,.

Ministerul Economiei prelungeste pana la 15 mai termenul pentru completarea formularului dedicat firmelor din turism

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Directia Generala Turism, a anuntat marti ca prelungeste pana la data de 15 mai 2020, termenul pentru completarea formularului dedicat operatorilor economici din turism, referitor la sume incasate in avans de la clienti si platile catre partenerii externi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )