Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministerul Economiei prelungeste pana la 15 mai termenul pentru completarea formularului dedicat firmelor din turism

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Economiei prelungeste pana la 15 mai termenul pentru completarea formularului dedicat firmelor din turism

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Directia Generala Turism, a anuntat marti ca prelungeste pana la data de 15 mai 2020, termenul pentru completarea formularului dedicat operatorilor economici din turism, referitor la sume incasate in avans de la clienti si platile catre partenerii externi. continuă pe Ziarul Bursa

Salvamont, dupa ce Vela le-a dat liber romanilor la drumetii si alpinism din 15 mai: Virusul ramane o problema, nu a disparut si o sa il ducem cu noi si pe munte

Reprezentantii Salvamont Romania transmit mai multe recomandari romanilor pentru a se proteja atunci cand vor merge in drumetii pe munte, dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, spunea luni ca dupa 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, oamennii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte ca sa faca drumetii sau alpinism. Virusul ramane o problema, nu a disparut si o sa il ducem cu noi si pe munte, avertizeaza Salvamont.

Gabriela Firea va solicita redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa 15 mai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va pleda pentru redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa data de 15 mai, ea spunand ca nu va sustine pentru moment redeschiderea creselor, a gradinitelor sau a institutiilor de tip after school. Firea sustine ideea ca unul dintre parinti sa fie platit de stat pentru a sta acasa cu copiii.

Marcel Vela: Virusul nu sta relaxat ca vine 15 mai si noi vom avea relaxari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca romanii au dat dovada de rsponsabilitate in minivacanta de 1 Mai si ca spera ca dupa 15 mai vor exista premise pentru o ridicare treptata a restrictiilor. El avertizeaza insa ca virusul nu se odihneste.

Frizeriile si saloanele de coafura se deschid la 15 mai. Ce alte servicii vor fi disponibile populatiei

O serie de afaceri, printre care frizeriile si saloanele de coafura, se vor deschide incepand cu data de 15 mai, cand se va ridica situatia de urgenta, dupa cum a anuntat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Ce presupune starea de alerta, care va intra in vigoare de pe 15 mai

Klaus Iohannis a anuntat ca starea de urgenta va fi inlocuita, de la 15 mai, cu starea de alerta. Respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului este unul dintre principiile ce trebuie sa stea la baza unei asemenea masuri, scrie Monitorul Justitiei.

Cati bani vei da pe o masca de protectie din 15 mai: promisiunile ministrului Economiei

Din 15 mai, Romania intra in stare de alerta, dar relaxarea anumitor restrictii atrage si cateva obligatii. Una dintre ele: esti obligat sa porti masca de protectie in spatiile publice.

Mall-urile, restaurantele si terasele raman inchise dupa 15 mai

Mall-urile, restaurantele si terasele nu se vor redeschide la 15 mai, a declarat pentru G4Media. ro ministrul Economiei, Virgil Popescu.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Somajul tehnic, posibil sa fie platit de Guvern si dupa 15 mai, pentru unele sectoare

Aplicabilitatea masurii platii de la bugetul de stat a somajului tehnic ar putea fi prelungita, pentru anumite sectoare ale economiei nationale, si dupa 15 mai, a declarat, in urma cu doua zile, Violeta Alexandru, ministrul Muncii. Decizia ar urma sa fie luata in cursul acestei saptamani, dupa o runda de noi discutii cu partenerii sociali.

VIOLETA ALEXANDRU: Somajul tehnic se va prelungi dupa 15 mai, in anumite conditii

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a declarat sambata seara la Digi24 ca este aproape de o decizie finala in privinta somajului tehnic, prefigurandu-se prelungirea acestuia pentru acele sectoare ale economiei in care vor ramane restrictii dupa data de 15 mai.

Ludovic Orban: Mall-urile, cafenelele, barurile si restaurantele raman inchise si dupa 15 mai

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca dupa data de 15 mai vor fi redeschise hotelurile, insa mall-urile, restaurantele, barurile si cafenelele vor ramane in continuare inchise. Premierul a sustinut ca in ciuda masurilor de relansare a economiei, restaurantele au printre cele mai mari riscuri epidemiologice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )