Libnet.ro
UNICEF

10:00

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

B1 B1,
Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat. continuă pe B1

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Problemele nu se mai termina pentru Viorel Lis si Oana Lis! TRAGEDIA MOMENTULUI! RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBA CU LOCUL UNDE VA FI iNMORMANTAT GALERIE FOTO) Viorel Lis a fost supus.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, recent, despre problemele sale de sanatate! SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNTAT DE APOSTOLI! URGIA LOVESTE PESTE CATEVA ZILE IMAGINI DE INFARCT) Vedeta a recunoscut faptul.

ADIO, MAESTRE! Carmen Harra A PREVAZUT MOARTEA lui! Din pacate, este vorba chiar despre EL

Carmen Harra, cunoscuta pentru previziunile sale care s-au adeverit de multe ori, a povestit ca a stiut ca sotul ei va muri mult prea devreme.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin momente grele. Acesta s-a confruntat, recent, cu grave probeleme de sanatate: a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, dar aceasta se ocupa de presa nu doar la TV, ci si la radio si in reviste.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Breaking News: Robert Negoita a fost suspendat din PSD

Primarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a fost suspendat din Partidul Social Democrat .

Din pacate, stopul cardio-respirator... VESTEA TRISTA despre Mihai Constantinescu tocmai a fost CONFIRMATA!

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce a fost gasit inconstient de sotia sa, Simona Secrier.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Cantaretul Daniel Siminic a murit subit, in urma unui infarct. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Vestea trista a fost data de cea cu.

Un nou pod rutier va fi construit pe DN 10, intre Cislau si Patarlagele. Anuntul a fost facut de Prefectura Buzau

Institutia Prefectului anunta pe pagina sa de Facebook constructia unui pod nou peste raul Basca Chiojdului, intre Cislau si satul Poienile, din Patarlagele, acesta urmand sa inlocuiasca podul vechi aflat intr-o stare avansata de uzura si expus tuturor viiturilor importante produse pe cursul de apa amintit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )