Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin momente grele. Acesta s-a confruntat, recent, cu grave probeleme de sanatate: a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul. continuă pe B1

Un nou pod rutier va fi construit pe DN 10, intre Cislau si Patarlagele. Anuntul a fost facut de Prefectura Buzau

Institutia Prefectului anunta pe pagina sa de Facebook constructia unui pod nou peste raul Basca Chiojdului, intre Cislau si satul Poienile, din Patarlagele, acesta urmand sa inlocuiasca podul vechi aflat intr-o stare avansata de uzura si expus tuturor viiturilor importante produse pe cursul de apa amintit.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, recent, despre problemele sale de sanatate! SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNTAT DE APOSTOLI! URGIA LOVESTE PESTE CATEVA ZILE IMAGINI DE INFARCT) Vedeta a recunoscut faptul.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, dar aceasta se ocupa de presa nu doar la TV, ci si la radio si in reviste.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista a murit din cauza unor complicatii cardiace.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Cantaretul Daniel Siminic a murit subit, in urma unui infarct. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Vestea trista a fost data de cea cu.

Maia Sandu: Din pacate, mostenirea regimului oligarhic din Republica Moldova este foarte grea

Mostenirea regimului oligarhic din Republica Moldova este foarte grea pentru cetatenii acestei tar.

SOC in showbiz! Inima i-a CEDAT si A MURIT! Din pacate, NU a mai putut fi SALVAT

Tanarul afacerist din Arad,Catalin Chebeleu, a murit la doar o zi distanta de ziua lui de nastere, cand implinise 38 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )