Libnet.ro
UNICEF

09:15

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

B1 B1,
Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, insa, de curand, aceasta a vorbit despre problemele sale de sanatate.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

In ciuda gravelor probleme de sanatate cu care s-a confruntat in ultima perioada, Viorel Lis a reusit sa suprinda intreaga lume mondena autohtona.

Un barbat din Botosani este suspectat ca s-ar fi imbolnavit de leptospiroza

Un barbat din Botosani este suspectat ca s-ar fi imbolnavit de leptospiroza, dupa ce s-a prezentat l.

ROMANIA, iN LACRIMI pentru Mihai Constantinescu! SOTIA artistului a facut ANUNTUL TRIST!

Durere mare pentru apropiatii lui Mihai Constantinescu! DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Aflat de aproape sase luni in coma, starea lui de.

Anunt BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Pavel Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

CantaretulDaniel Siminica murit subit, in urma unui infarct. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Vestea trista a fost data.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica popularaElena Ionescu Cojocarus-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista a murit din cauza unor complicatii cardiace.

Cine este Simona, sotia lui Alexandru Cumpanasu. De ce nume importante din politica este legat trecutul ei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Maceasanu, victima Caracal, este un nume des pronuntat in ultima vreme. Cum s-a aratat razboinic in cazul din Olt, acum sperand sa devina si presedinte, a venit momentul rascolirii trecutului sau. Cine este Simona, sotia lui? De ce nume importante din politica este legata istoria sa? Cine este Simona, sotia lui .

Ministru in Guvernul Dancila: Un articol din Constitutie este consultativ

Presedintele Klaus Iohannis este cel care a blocat activitatea Guvernului, iar articolul din Constitutie care obliga Guvernul sa ceara un nou vot in Parlament in cazul schimbarii politice este consultativ, a.

Viorica Dancila confirma moartea militarului roman in atacul din Afganistan: Este inca o tragedie, un eveniment cumplit care ne indurereaza

Premierul Romaniei a transmis joi un mesaj, dupa atacul din Afganistan, dupa ce un alt roman a decedatin atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )