Libnet.ro
UNICEF

21:30

ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr....

B1 B1,
ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr....

Stefan Banica Jr. are probleme financiare grave. Firma sa nu mai are profitul de acum cativa ani, ba chiar inregistraza datorii tot mai mari la stat. in 2017, cantaretul avea de platit restante in. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit despre problemele sale de sanatate in premiera. Vedeta a recunoscut ca a fost supusa unei operatii delicate.

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Problemele nu se mai termina pentru Viorel Lis si Oana Lis! MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Viorel Lisa fost supus vineri unui.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a facut marturisiri socante! Aceasta a dezvaluit ca a suferit de hepatia A.

Sapte oameni care n-au facut din adevar un moft de constiinta, ci viata insasi. Interviu cu Mihai Fratila, episcopul de Bucuresti al Bisericii Greco-Catolice

La Blaj, Papa Francisc va beatifica sapte episcopi greco-catolici care au murit in inchisorile comuniste. in decretul autorizat de catre Papa, la 19 martie, se spune ca cei sapte episcopi greco-catolici martiri au fost ucisi din ura fata de credinta odium fidei. L-am invitat pe episcopul greco-catolic Mihai Fratila sa vorbesca despre aceasta beatificare si despre situatia Bisericii Greco-Catolice in contextul vizitei Papei in Romania.

S-a sfarsit... Din pacate,e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi...

Oana Lis si Viorel Lis au mari probleme. MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Starea de sanatate a fostului edil este una precara: merge.

Socant! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca, una dintre cele mai faimoase prezentatoare TV de la noi din tara, este foarte implicata in activitatea de presa. astfel ca se ocupa si de prezentarea stirilor, areo emisiune la radio si editeaza.

Vesti triste de la medici! Din pacate a avut parte de un SFARSIT TRAGIC. Anuntul autoritatilor

Sfarsit tragic pentru un barbat din Galati. Potrivit sursei citate, politistii au constatat ca locomotiva trenului care circula pe ruta Marasesti - Galati, a surprins si accidentat un barbat, de 61 ani,.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate, a facut INFARCT...

Cantaretul Daniel Siminic a murit subit, in urma unui infarct. Vestea trista a fost data de cea cu care artistul urma sa lanseze o piesa, Andrada Barsauan.

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani a MURIT: A avut probleme cardiace!

Lumea muzicii populare este in doliu dupa ce artista Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat! Tragedie in showbiz: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut parte de o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )