Libnet.ro
UNICEF

10:30

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat. in 2017, cantaretul avea de platit restante in valoare d. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, celebra diva a showbizului romanesc, a vorbit pentru prima oara despre problemele de sanatate! Acestea fiind spuse, frumoasa vedeta a recunoscut ca este nevoita sa suporte o interventie.

Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma totul s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia lui Viorel Lis, sustine ca fostul primar a inceput sa-si piarda memoria, astfel ca ii este din ce in ce mai dificil sa-i recunoasca pe cei din jur, scrie dcnews. ro. Ba mai mult, odata cu.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis produce soc dupa soc! O fotografie cu fostul primar al Capitalei a produs uimire pe Internet, in conditiile in care nimeni nu se astepta la sa-l vada intr-o astfel de ipostaza. Asadar, Lis nu a.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Familia Lis nu are parte de liniste, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati. Dezvaluirea a fost facut chiar de sotia unui dintre ei, care a ramas socata atunci cand a descoperit.

Roxana Adela a fost adoptata din Romania pe cand era mica. intr-o zi, fata de 30 de ani a disparut de acasa, din Italia. in cele din urma au gasit-o. Este trist!

Roxana Adela Alessandra Ercolani a fost adoptata din Romania pe cand era mica, iar viata ei se desfasura in orasul italian Civitanova. Toti o cunosteau ca fiind o fata sensibila, iubitoare de animale, de.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Scena mondena din Romania este cutremurata de noi vesti triste, dupa ce Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a anuntat ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita.

Socant... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania, devenind celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Chiar si asa, vedeta este implicata si in alte proiecte,.

Muzica populara, in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Lumea muzicii populare este cutremurata de noi vesti sumbre. Cantaretul Daniel Siminic, care a bucurat milioane de romani cu operele sale, a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )