Libnet.ro
UNICEF

18:00

Anvelopele de iarna au cea mai buna performanta de la sub +7C

Auto Ro Auto Ro,
Anvelopele de iarna au cea mai buna performanta de la sub +7C

Performanta anvelopelor este direct legata de temperatura exterioara. Pe masura ce temperatura scade chiar si cele mai bune anvelope de vara vor avea o performanta mai slaba decat cele de iarna. continuă pe Auto Ro

Cum pastrezi rosii la borcan pentru iarna. Cea mai simpla reteta de conserva

O reteta simpla, cu ingrediente putine si care iarna are mare cautare in bucatarie. Rosiile pastrate la borcan sunt adevarate minuni, daca vrem sa gatim sanatos si sa simtim, si atunci cand e viscol, gustul legumelor din gradina.

Selectionerul Irlandei de Nord: Am fost cea mai buna echipa din grupa

Selectionerul Irlandei de Nord, Michael ONeill, a spus ca elevii sai au fost cei mai buni din Grupa F a preliminariilor Euro 2016. Irlandezii si nationala Romaniei au obtinut calificarea directa la turneul final din Franta.

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de struguri, dupa reteta-minune a Sandei Marin

Sanda Marin, pe numele sau adevarat Cecilia Maria Siminionescu, autoarea celebrei carti de bucate romanesti, ne invata cum sa pregatim cea mai buna dulceata de struguri.

Romania - Protectorat American. De ce aceasta ar fi cea mai buna veste posibila

Semnele arata ca Romania devine un protectorat al SUA. Iar asta este cea mai buna veste posibila. De Gabriel Elefteriu.

(P) CFA vs. MBA: care este cea mai buna calificare pentru o cariera in finante?

WU Executive MBA Bucharest programul de MBA nr. 1 in Romania incheie la sfarsitul acestei luni perioada de inscrieri.

Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica

Dell, compania care dezvolta, produce si vinde calculatoare personale, a hotarat sa cumpere EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, pentru o suma de ordinul miliardelor de dolari, devenind cea mai mare tranzactie din istoria IT-ului. Desi foarte putina lumea a auzit de EMC, produsele sale sunt destul de populare. Pe langa [] Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ea este cea mai sexy femeie din lume in anul 2015!

Celebra revista Esquire a desemnat cea mai sexy femeie din lume in anul 2015. Daca va asteptati ca detinatoarea acestui titlu sa fie un nume foarte sonor, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Iata despre cine este vorba! .

Emilia Clarke, desemnata cea mai sexi femeie a anului de revista Esquire: actrita a pozat topless FOTO VIDEO

Actrita britanica Emilia Clarke 28 de ani), cunoscuta drept mama dragonilor din serialul Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor, a fost desemnata de revista Esquire cea mai sexi femeie a anului 2015, arata Huffington Post.

Generatia cea mai ieftina: ce vor, de fapt, milenarii?

Reprezinta 24% din intreaga populatie a Europei si pana la finalul deceniului vor reprezenta principala forta de consum de pe continent. Cu toate acestea, sunt vazuti ca fiind cea mai economa, ponderata si ieftina generatie. Vorbim de.

Cristina Neagu, pe primul loc in Dream Team. Cea mai dorita jucatoare din Liga Campionilor

Handbalista Cristina Neagu, care evolueaza la Buducnost Podgorica, a fost cea mai votata handbalista, de catre antrenorii din Liga Campionilor, in cadrul unui sondaj. Romanca ocupa primul loc in Dream Team-ul sezonului 2015-2016.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )