Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania - Protectorat American. De ce aceasta ar fi cea mai buna veste posibila

Adevărul Adevărul,
Romania - Protectorat American. De ce aceasta ar fi cea mai buna veste posibila

Semnele arata ca Romania devine un protectorat al SUA. Iar asta este cea mai buna veste posibila. De Gabriel Elefteriu. continuă pe Adevărul

Aferim!, premiul pentru cea mai buna imagine

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, a castigat premiul pentru cea mai buna imagine - realizata de Marius Panduru - la Festivalul Filmului Francofon de la Namur, care s-a desfasurat intre 2 si 9 octombrie, in Belgia.

Actiunile companiilor petroliere europene, cea mai buna performanta saptamanala din ultimii 7 ani

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe.

Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS

Spre surprinderea celor care plateau un abonament lunar usturator la Adobe CC, compania americana a facut Adobe Lightroom gratuit pe iOS. in ultimii ani, nu ne mai multumim doar sa facem poze cu smartphone-ul din buzunar. inainte ca respectivele capturi foto sa ajunga pe Facebook sau Instagram, trebuie editate, decupate, optimizate prin aplicare de diverse [] Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Selectionerul Irlandei de Nord: Am fost cea mai buna echipa din grupa

Selectionerul Irlandei de Nord, Michael ONeill, a spus ca elevii sai au fost cei mai buni din Grupa F a preliminariilor Euro 2016. Irlandezii si nationala Romaniei au obtinut calificarea directa la turneul final din Franta.

Companiile petroliere au castigat peste 70 de miliarde dolari

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe baril, informeaza Bloomberg.

Dell cumpara EMC pentru 67 de miliarde de dolari, cea mai mare achizitie din istoria IT

Gigantul american Dell, al treilea producator mondial de calculatoare, va prelua compania de stocare a datelor EMC Corp pentru 67 de miliarde de dolari, au anuntat luni Michael Dell si directorul general al EMC, Joe Tucci, achizitia fiind cea mai mare din istoria sectorului tehnologic, scrie MarketWatch.

Feroe -Romania,Meciul unei generatii. Cea mai acida caracterizare pentru Papp: Un bou care trage o caruta de la tara

Romania va juca duminica, de la ora 19. 00 TVR 1), contra Insulelor Feroe, ultimul meci preliminariile Euro 2016.

Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica

Dell, compania care dezvolta, produce si vinde calculatoare personale, a hotarat sa cumpere EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, pentru o suma de ordinul miliardelor de dolari, devenind cea mai mare tranzactie din istoria IT-ului. Desi foarte putina lumea a auzit de EMC, produsele sale sunt destul de populare. Pe langa [] Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cristina Neagu, pe primul loc in Dream Team. Cea mai dorita jucatoare din Liga Campionilor

Handbalista Cristina Neagu, care evolueaza la Buducnost Podgorica, a fost cea mai votata handbalista, de catre antrenorii din Liga Campionilor, in cadrul unui sondaj. Romanca ocupa primul loc in Dream Team-ul sezonului 2015-2016.

Dell anunta cea mai mare tranzactie din tehnologie - Va cumpara compania de stocare a datelor EMC pentru 67 miliarde dolari

Dell a anuntat ca a ajuns la un acord si va cumpara cu 67 miliarde dolari compania specializata in stocarea datelor EMC Corporation, parafand cea mai mare tranzactie realizata intre doua companii de tehnologie. Daca cele dpua parti vor obtine toate aprobarile, tranzactia va fi completata intre mai si octombrie 2016. Michael Dell a cautat noi domenii in care sa-si extinda compania, dincolo de piata PC-urilor, care este in scadere. Marele pariu tine de stocarea si gestionarea datelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )