Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anvelopele de iarna pentru majoritatea tarilor europene sunt mai greu de facut decat cele nordice, spune Nokian

Hotnews Hotnews,
 Anvelopele de iarna pentru majoritatea tarilor europene sunt mai greu de facut decat cele nordice, spune Nokian

Anvelopele de iarna proiectate pentru majoritatea tarilor din Europa sunt mai greu de realizat decat anvelopele nordice, create pentru tarile care au parte de zapada si temperaturi negative jumatate de an sau chiar mai mult, spune Nokian. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca o anvelopa de iarna pentru iernile moderate din Europa trebuie sa raspunda unor cerinte de aderenta mai variate de la drumuri uscate si temperaturi negative, la drumuri umede aflate la limita inghetului, zloata, zapada si gheata. continuă pe Hotnews

Radu Banciu: Va fi o faza eliminatorie a Pandemic World Cup, dupa 15 mai, cand majoritatea tarilor europene se vor relaxa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre 15 mai, data care va aduce pentru mai multe state, printre care si Romania, un prim pas major in relaxarea restrictiilor.

FLORIN CITU: M-am uitat la cifrele pentru luna aprilie - sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, iar incasarile sunt mai mari decat in 2019, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Dr. Catalina Poiana: Persoanele supraponderale sau cu diabet sunt mai expuse in cazul infectiei cu COVID-19

Prof. dr. Catalina Poiana, presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti, a explicat, la Antena 3, de ce persoanele supraponderale sau cu diabet sunt mai expuse in cazul infectie cu COVID-19.

Posta va distribui catre populatie materiale informative ale UNICEF pentru prevenirea raspandirii COVID-19, mai ales in zonele fara acces la internet

Postasii vor incepe sa distribuie catre populatie materiale informative pentru prevenirea raspandirii COVID-19, odata cu trimiterile postale si drepturile sociale, in urma incheierii unui partenriat intre UNICEF si Posta Romana. Campania se va desfasura, pentru inceput, in judetele Brasov si Bacau si este dedicata copiilor, parintilor si persoanelor care au in grija copii. Mesajele vor putea ajunge astfel mai ales la categoriile cele mai vulnerabile care nu au acces la internet si la dispozitive mobile de comunicare, spun oficialii UNICEF.

Posta va distribui catre populatie materiale informative ale UNICEF pentru prevenirea raspandirii COVID-19, mai ales in zonele fara acces la internet

Postasii vor incepe sa distribuie catre populatie materiale informative pentru prevenirea raspandirii COVID-19, odata cu trimiterile postale si drepturile sociale, in urma incheierii unui parteneriat intre UNICEF si Posta Romana. Campania se va desfasura, pentru inceput, in judetele Brasov si Bacau si este dedicata copiilor, parintilor si persoanelor care au in grija copii. Mesajele vor putea ajunge astfel mai ales la categoriile cele mai vulnerabile care nu au acces la internet si la dispozitive mobile de comunicare, spun oficialii UNICEF.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )