Libnet.ro
UNICEF

20:00

Radu Banciu: Va fi o faza eliminatorie a Pandemic World Cup, dupa 15 mai, cand majoritatea tarilor europene se vor relaxa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Va fi o faza eliminatorie a Pandemic World Cup, dupa 15 mai, cand majoritatea tarilor europene se vor relaxa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre 15 mai, data care va aduce pentru mai multe state, printre care si Romania, un prim pas major in relaxarea restrictiilor. continuă pe B1

Radu Banciu: Cred ca orice politician, pe un troc, vindea Romania, fara nici o jena. Autonomia Transilvaniei ar fi fost cea mai mare tragedie pentru Romania de la 1918

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciudespre faptul ca Ludovic Orban a declarat ca se opune scoaterii in afara legii a partidului UDMR, dupa ce acestia au inaintat.

Radu Banciu: Este halucinat ca un premier sa vina si sa spuna ca Curtea Constitutionala ar deschide drumul catre haos

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu depsre faptul ca CCR a declarat neconstitutionale amenzilemajorate in timpul starii de urgenta. Prezentatorul a spus ca problema.

Radu Banciu: Este halucinant ca un premier sa vina si sa spuna ca Curtea Constitutionala ar deschide drumul catre haos

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca CCR a declarat neconstitutionale amenzilemajorate in timpul starii de urgenta. Prezentatorul a spus ca.

Radu Banciu, despre COVID-19: Americanii au dovezi cu carul ca a plecat dintr-un laborator din Wuhan

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre teoria potrivit careia noul coronavirus care a provocat actuala pandemie provine de la un laborator din China. Potrivit ac.

Radu Banciu: Dilema Veche a durat cam cu vreo 2 decenii mai mult decat ar fi trebuit. Am fost unul dintre cei care s-a simtit tradat de acest scris de mana a doua

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu, de marti seara, despre inchiderea revistei Dilema Veche. Prezentatorul a declarat ca sfarsitul era previzibil pentru ca publicatia nu mai oferea continut de.

Radu Banciu: Romania este in topul tarilor europene la colectat amenzi. La noi, amenzile sunt date numai din ura si pentru ca se poate, daca tot e starea de urgenta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre amenzile acordate in perioada starii de urgenta romanilor care nu au respectat restrictiile impuse de autoritati in contextul.

Radu Banciu: Tanzania este un fel de Romanie. Teste putine, frica de coronavirus, frica de neant, frica de moarte (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu situatia bizara din Tanzania, unde presedintele tarii a comandat efectuarea de teste pentru depistarea COVID-19 nu doar pe oameni ci si.

Radu Banciu: Se va intampla in intr-o zi sa pierdem Ardealul. Este mai grav decat sa ramai fara un copil sau fara un picior, pentru ca identitatea nationala conteaza

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre ce s-ar fi intramplat daca proiectul de lege prin care Ardealul ar fi primit autonomie, ar fi fost aprobat, dar si despre faptul ca.

Radu Banciu: UDMR incerca sa dezmembreze Romania, sa o dezarticuleze. Au venit cu cod aministrativ prin care limba maghiara sa devina obligatorie in anumite zone din Transilvania

Prezentatorul Radu Banciu a criticat dur, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, un articol aparut in publicatia online Liberatea care acataloga declaratia Presedintelui Klaus Iohannis referitoare.

Cum a reusit Radu Banciu sa scape de amenda de 10.000 de lei pe care a primit-o cand se intorcea acasa, de la serviciu (VIDEO)

Radu Banciu scapa de amenda pe care i-au dat-o politistii, in noaptea de 8 aprilie, cand se intorcea acasa de la serviciu. Realizatorul B1 TV a explicat ca, desi nu avea legitimatie de serviciu si nici.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )