Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anxietate si noul coronavirus. Dr. Vlad Stroescu: Toti vom suferi emotional. Putem sa ne incuiem in casa, inconjurati de conserve, cu gandurile noastre negre sau putem sa le punem la treaba si ca sa facem bine in jur

Hotnews Hotnews,
 Anxietate si noul coronavirus. Dr. Vlad Stroescu: Toti vom suferi emotional. Putem sa ne incuiem in casa, inconjurati de conserve, cu gandurile noastre negre sau putem sa le punem la treaba si ca sa facem bine in jur

Avem primul caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) confirmat in Romania si toata lumea vorbeste despre coronavirus. E normal sa fim vigilenti si atenti; nu e normal sa capatam insomnii. E normal sa fim ingrijorati; nu e normal sa traim cu sentimentul catastrofei iminente, spune medicul psihiatru Vlad Stroescu, intr-un interviu pentru HotNews. ro in care explica cum poti sa faci fata anxietatii provocate de noul coronavirs. Pasul de la panica colectiva la stigmatizare si discriminare e minuscul, de aceea este bine sa fim solidari. Cel mai bun exemplu de anxietatea adaptativa e anxietatea empatica, altruista, orientata catre celalalt. continuă pe Hotnews

Anxietate si noul coronavirus. Dr. Vlad Stroescu: Toti vom suferi emotional. Putem sa ne incuiem in casa, inconjurati de conserve, cu gandurile noastre negre sau putem sa le punem la treaba si ca sa facem bine in jur

Avem primul caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) confirmat in Romania si toata lumea vorbeste despre coronavirus. E normal sa fim vigilenti si atenti; nu e normal sa capatam insomnii. E normal sa fim ingrijorati; nu e normal sa traim cu sentimentul catastrofei iminente, spune medicul psihiatru Vlad Stroescu, intr-un interviu pentru HotNews. ro in care explica cum poti sa faci fata anxietatii provocate de noul coronavirs. Pasul de la panica colectiva la stigmatizare si discriminare e minuscul, de aceea este bine sa fim solidari. Cel mai bun exemplu de anxietatea adaptativa e anxietatea empatica, altruista, orientata catre celalalt.

Noul coronavirus pe intelesul celor mici. Medic: Stiau ca vine din China, ca vine dintr-o piata cu animale

O invatatoare de la clasa a III-a a hotarat sa aduca in fata elevilor curiosi un medic care sa le vorbeasca despre noul coronavirus si despre masurile de preventie. Copiii l-au asaltat cu intrebari.

in Romania nu exista inca niciun caz de imbolnavire cu noul coronavirus VIDEO

Toate cele 13 persoane de la Gorj care au intrat in contact cu cetatenul italian care s-a imbolnavit de coronavirus nu au fost infestati cu virusul gripal. Asadar pana in acest moment in Romania nu avem niciun caz confirmat de imbolnavire cu noul coronavirus. 69 de persoane sunt insa in carantina si 4000 izolate la domiciliu, 900 fiind din Bucuresti.

Un caz de infectare cu noul coronavirus nu poate fi explicat de autoritatile medicale din SUA

Autoritatile medicale din SUA nu isi pot da seama cum un locuitor din Solano County, California, a fost infectat cu noul coronavirus, avand in vedere ca pacientul nu a calatorit in zone afectate de epidemie si nici nu a intrat in contact cu persoane infectate, transmite CNN, preluata de Mediafax.

Primul roman infectat cu noul coronavirus a ajuns la Matei Bals

Primul roman infectat cu noul coronavirus a fost dus, in noaptea de miercuri spre joi, la Institutul Matei Bals din Capitala. Acesta a fost transportat de un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineata la Bucuresti, transmite Mediafax.

Simptomele care deosebesc infectia cu noul coronavirus de o alta afectiune respiratorie

Momentan, peste 75. 000 de persoane sunt bolnave de noul coronavirus iar peste 2. 700 au murit din aceasta cauza. Pe de alta parte, cateva zeci de milioane de oameni sunt bolnavi de gripa sezoniera, iar peste 75. 000 au decedat in acest sezon.

Cati romani s-au uitat la primul episod din noul sezon Vlad, care a fost la bataie cu Asia Express

La nivel national, debutul noului sezon Vlad a depasit in audiente reality show-ul de la Antena 1 Asia Express.

Noul coronavirus, o problema de stat in Iran. Vicepresedinta Republicii Islamice a fost depistata cu Covid-19

Vicepresedinta Iranului Masoumeh Ebtekar a fost depistata ca fiind purtatoare a noului coronavirus, relateaza presa locala afiliata regimului, potrivit The Independent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )