Libnet.ro
UNICEF

13:45

in Romania nu exista inca niciun caz de imbolnavire cu noul coronavirus VIDEO

Adevărul Adevărul,
in Romania nu exista inca niciun caz de imbolnavire cu noul coronavirus VIDEO

Toate cele 13 persoane de la Gorj care au intrat in contact cu cetatenul italian care s-a imbolnavit de coronavirus nu au fost infestati cu virusul gripal. Asadar pana in acest moment in Romania nu avem niciun caz confirmat de imbolnavire cu noul coronavirus. 69 de persoane sunt insa in carantina si 4000 izolate la domiciliu, 900 fiind din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

LUDOVIC ORBAN: Nu este niciun caz diagnosticat cu coronavirus, niciun cetatean roman nu este infectat

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania si a facut apel la populatie sa ia informatii doar din surse oficiale. Orban a precizat ca, data fiind extinderea epidemiei in Italia, Romana trebuie sa intensifice masurile.

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Niciun om in carantina, in Sectorul 5 al Capitalei. Primarul Daniel Florea: La coronavirus, o criza artificiala deocamdata Avem suficiente spatii la nivelul Bucurestiului (VIDEO)

Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei, considera ca, in ceea ce priveste coronavirusul, asa-zisa criza este una artificiala deocamdata, in conditiile in care nu exista inca niciun caz.

Ministrul Sanatatii: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a declarat, luni seara, ca pe teritoriul Romaniei nu exist.

Ministerul Sanatatii: in Romania nu exista niciun caz de coronavirus

Ministerul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca in acest moment, in Romania, nu exista niciun caz de infectie cu noul coronavirus infectia COVID-19). Autoritatile continua insa masurile de prevenire si limitare a eventualelor imbolnaviri cu acest virus.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu exista in acest moment niciun caz confirmat de coronavirus in Romania. Avem inca 6 persoane in carantina, in Bucuresti (VIDEO)

In acest moment nu exista niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul tarii noastre, a declarat luni seara ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache. Oficialul guvernamental a precizat ca autor.

LIVETEXT Coronavirus: Situatia in Romania - Niciun caz confirmat 69 oameni in carantina, alti 4.418 monitorizati acasa Teste sunt negative la cele 13 persoane din Gorj

In Romania nu a fost confirmat pana la acest moment niciun caz de infectarea cu coronavirus, 26 de persoane se afla in carantina, iar alte 2. 077 sunt monitorizate la domiciliu. Totodata, sunt in analiza la Institutul Matei Bals 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetateanul italian depistat pozitiv de autoritatile italiene, conform datelor transmise miercuri dimineata de autoritatile romane prin Grupul de Comunicare Strategica. 30 O femeie de 66 de ani a fost izolata, miercuri seara, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce s-a intors din Italia15. 41 Iohannis, dupa CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu exista motive de panica Plus un apel catre mass-media: Informati corect si constant, dar de o maniera echilibrata si fara excese 14. 43 Toate cele 13 persoane care au intrat in contact cu cetateanul italian care are infectie cu coronavirus au rezultate negative14. 17 A inceput sedinta CSAT pe tema coronavirusului 13. 49 Senatul a aprobat OUG care stabileste stocurile de urgenta si masurile instituirii carantinei13. 04 Ministerul Educatiei: 10 sfaturi pentru ca elevii si profesorii sa se fereasca de infectia provocata coronavirus.

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

Ministra Sanatatii: in Moldova nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a declarat ca in Moldova nu a fost depistat niciun caz de infectare cu coronavirus. Ea a comunicat ca Moldova a primit teste din Germania atat pentru determinarea coronavirusului, cat si pentru confirmarea acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )