Libnet.ro
UNICEF

06:30

APA POTABILA IN SUDUL JUDETULUI CLUJ: Proiect POIM, aprobat astazi de Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APA POTABILA IN SUDUL JUDETULUI CLUJ: Proiect POIM, aprobat astazi de Comisia Europeana

Peste 16. 500 locuitori din zona de sud a judetului Cluj vor avea acces la apa potabila de calitate datorita proiectului aprobat astazi de Comisia Europeana, pentru dezvoltarea infrastructurii de apa si canalizare in regiunea Turda - Campia -Turzii. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 170 de mii de locuitori din Straseni si Calarasi vor avea acces la apa potabila

Peste 170 mii de locuitori din raioanele Straseni si Calarasi vor avea acces la apa potabila de calitate, urmare a constructiei apeductului Chisinau-Straseni-Calarasi. Pentru realizarea acestui proiect, Guvernul Germaniei a alocat 15 milioane de euro-finantare nerambursabila. Pentru lansarea lucrarilor de constructie a apeductului, la Guvern, a fost semnat astazi, 5 iunie, Acordul de cooperare intre autoritatile responsabile, transmite IPN.

Comisia Europeana aloca 110 milioane de euro pentru infrastructura de apa din zona Clujului

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a semnat finantarea Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in regiunea Turda Campia-Turzii, care va asigura tuturor locuitorilor din sudul judetului Cluj acces la servicii de apa si canalizare, prin extinderea si modernizarea infrastructurii existente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )