Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apar noi informatii despre violatorul in serie din Bucuresti. Imagini de la locul violurilor - VIDEO

Antena3 Antena3,
Apar noi informatii despre violatorul in serie din Bucuresti. Imagini de la locul violurilor - VIDEO

Apar noi informatii despre violatorul in serie din Bucuresti. Barbatul de 61 de ani a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, in 2014, tot pentru viol, si a fost eliberat conditionat in luna noiembrie a. continuă pe Antena3

Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate Primariei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, doreste ca municipalitatea sa preia mai multe lacuri din Bucuresti pentru modernizarea zonelor respective.

Vntul puternic din Bucuresti a dobort mai multi copaci si stlpi / Mai multe masini au fost avariate

Mai multe masini au fost avariate, au cazut stalpi, copaci si panouri publicitare, vineri, in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov, din cauza vantului puternic, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti Ilfov, relateaza Mediafax.

Cum a fost umilit Constantin, un biet batran cu handicap, in parcarea unui magazin Lidl din Bucuresti: Trei politisti s-au rugat degeaba sa fie lasat in pace. Lidl isi cere scuze

Un batran de 80 de ani a trecut prin momente extrem de neplacute in parcarea unui magazin Lidl din Bucuresti. Masina batranului ar fi fost blocata de reprezentatii firmei de paza care nu au fost indurati.

Ce au decis judecatorii in cazul violatorului in serie din Bucuresti

Barbatul in varsta de 61 de ani, violator in serie a fost prins de catre politisti iar judecatorii au dispus mandat de arestare pe numele sau.

Statiile care masoara calitatea aerului din Bucuresti arata aproape zilnic depasiri cu pna la 400% pentru poluarea cu praf. Ce NU a facut Primaria Capitalei n ultimii 10 ani

Statiile Ministerului Mediului care masoara poluarea aerului in Bucuresti arata aproape zilnic depasiri pentru poluarea cu praf PM10 si PM2,5) unde valorile maxim admise sunt depasite si de 2-3 ori. Datele sunt confirmate si de airly. ro, o retea de monitorizare independenta. in ultimii ani nu am stiut cu exactitate cat de poluat este aerul, deoarece reteaua de monitorizare a Ministerului Mediului nu functiona. Nici acum reteaua nu functioneaza pentru toti parametri. Chiar daca Romania risca sanctiuni drastice din partea Uniunii Europene, iar poluarea afecteaza dramatic sanatatea oamenilor, Primaria Capitalei nu a facut mare lucru in ultimii 10 ani pentru combaterea fenomenului.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 21 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,35. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH.

Nutritionistul Mihaela Bilic: Relatia cu mancarea spune foarte mult despre toate relatiile din viata noastra

Nutritionistul Mihaela Bilic a vorbit despre relatia pe care tot mai multe persoane o au cu mancarea, care a incetat de mult samai fie doar un combustibil necesar pentru functionarea corectaa.

CCR, DESPRE OCUPAREA FUNCTIILOR DIN ADMINISTRATIA NATIONALA A PENITENCIARELOR: Este neconstitutionala aprobarea prin ordin al ministrului Justitiei

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionale unele dispozitii din legea privind Statutul functionarilor publici cu statut special din Administratia Nationala a Penitenciarelor, mai exact cele conform carora regulamentul de ocupare a functiilor de conducere si executie se aproba prin ordin al ministrului Justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )