Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vntul puternic din Bucuresti a dobort mai multi copaci si stlpi / Mai multe masini au fost avariate

Hotnews Hotnews,
 Vntul puternic din Bucuresti a dobort mai multi copaci si stlpi / Mai multe masini au fost avariate

Mai multe masini au fost avariate, au cazut stalpi, copaci si panouri publicitare, vineri, in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov, din cauza vantului puternic, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti Ilfov, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce este Acinetobacter, bacteria care a ucis mai multi pacienti la Institutul Marius Nasta din Bucuresti

Blocul operator si reanimarea de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti au fost inchise. Decizia a fost luata de Directia de Sanatate Publica dupa ce rezultatele analizelor privind infectiile.

Un cerb a ajuns in curtea Spitalului Azuga. Animalula fost ranit de un urs si de mai multi caini - FOTO

Un cerb a fost surprins in curtea Spitalului Azuga, dupa ce a fost ranit de un urs si de mai multi caini. O patrula de ordine publica, din cadrul postului de jandarmi Azuga, a observat intre.

O persoana a murit si mai multi venezueleni au fost raniti, dupa ce soldatii guvernului lui Maduro au tras focuri de arma la granita cu Brazilia

O persoana a murit, iar mai multi venezueleni au fost raniti dupa ce au fost impuscati vineri intr-o confruntare cu fortele de securitate ale guvernului intr-o zona apropiata de granita cu Brazilia, au spus doctori si rude ale ranitilor pentru Reuters la un centru medical, unde acestia sunt tratati.

Cum a fost umilit Constantin, un biet batran cu handicap, in parcarea unui magazin Lidl din Bucuresti: Trei politisti s-au rugat degeaba sa fie lasat in pace. Lidl isi cere scuze

Un batran de 80 de ani a trecut prin momente extrem de neplacute in parcarea unui magazin Lidl din Bucuresti. Masina batranului ar fi fost blocata de reprezentatii firmei de paza care nu au fost indurati.

Un stomatolog din Bucuresti care abia isi poate controla miscarile este acuzat de un pacient ca i-a distrus dantura in urma unei operatii. Care este reactia medicului

Un stomatolog din Bucuresti este acuzat ca a nenorocit un pacient. Omul spune ca si-a pierdut aproape toti dintii, din cauza medicului care l-a operat desi abia isi poate controla mainile. Avocatul.

Vremea a facut ravagii in Bucuresti. Tramvaie blocate si copaci cazuti pe masini, din cauza vantului - FOTO

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de interventii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucuresti siIlfov. Au fost 44 de cazuri in.

Tara din UE care are mai multi bani decat poate cheltui

Germania a incheiat anul 2018 cu cel mai mare excedent bugetar inregistrat de la reunificarea tarii, in 1990, gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, arata datele publicate.

Un CERB a ajuns in curtea Spitalului din Azuga, dupa ce a fost fugarit de un URS si mai multi CAINI (FOTO)

La spitalul Azuga a ajuns vineri un oaspete mai putin obisnuit. Este vorba despre un cerb care a a ajuns aici dupa ce a fost fugarit de caini si de un urs. Au intrat dupa el in curtea spitalului dar a.

Din ce in ce mai multi invatatori din Romania recunosc tehnologia ca instrument educational

Peste 2. 000 de invatatori din Romania au intrat intr-un program neguvernamental de training de abilitati digitale, creat de Asociatia Techsoup si finantat de Google Foundation, prin Tides Foundation. Fise cu exercitii si idei de proiecte la clasa.

A fost agresat si lovit de mai multi tineri pe terasa unui bar din Focsani. Adolescentul de 16 ani a ajuns de urgenta la spital

Cinci tineri din Focsani, cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, sunt cercetati de politie, dupa ce un adolescent de 16 ani a reclamat ca ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe terasa unui bar din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )