Libnet.ro
UNICEF

19:00

Aparitia din Marea Moarta care creaza controverse printre crestini. Se implineste o noua profetie biblica

Antena3 Antena3,
Aparitia din Marea Moarta care creaza controverse printre crestini. Se implineste o noua profetie biblica

Naom Bedein este un fotograf care a surprins pesti in Marea Moarta. Despre acest moment, crestinii cred ca implineste o profetie care anunta Sfarsitul Lumii. in Bibllie, in cartea lui Ezechiel se arata. continuă pe Antena3

[P] Rusia, marele cstigator al blocajului din Marea Neagra?

Tema offshore inflameaza spiritele la Bucuresti. in urma cu un an, acest subiect nici macar nu exista in discutiile publice. Cu toate acestea, exact aceleasi companii care zilele acestea trebuie sa decida ce vor face cu investitiile din Marea Neagra faceau explorari costisitoare in Marea Neagra.

Legea Offshore, n forma impusa de PSD si sprijinita de UDMR, pune n pericol investitiile din Marea Neagra/ Investitorii sustin ca va fi imposibila realizarea proiectelor

Stabilitatea fiscala este complet inlaturata, ceea ce face imposibila luarea deciziilor finale de investitie, se arata intr-o scrisoare transmisa de Asociatia Romana a Concesionarilor offshore din Marea Neagra ARCOMN) presedintilor celor doua camere ale Parlamentului si mai multor parlamentari. Scrisoarea a fost transmisa joi, in contextul in care plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie adoptata forma finala a legii, forma impusa de PSD, cu sustinerea UDMR. Reamintim ca opozitia si ALDE, partenerul de coalitie al PSD, au acuzat lipsa de transparenta in dezbateri si faptul ca le-au fost impuse, peste noapte, noi amendamente, fara a li se acorda timpul necesar pentru a le analiza. Acum, concesionarii din Marea Neagra atrag atentia ca noile modificari ar face imposibila realizarea acestor proiecte. UPDATE Si Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) considera ca noile amendamente vor descuraja investitiile din Marea Neagra.

Georgian Pop (PSD): In contextul militarizarii peninsulei Crimeea, investitia din Marea Neagra ar avea o relevanta strategica, iar parteneriatul strategic cu SUA ar capata noi valente

RUSIA, MARELE CASTIGATOR AL BLOCAJULUI DIN MAREA NEAGRA? Tema offshore inflameaza spiritele la Bucuresti. in urma cu un an, acest subiect nici macar nu exista in discutiile publice. Cu toate acestea, exact.

MAE, mesaj de solidaritate cu Marea Britanie, care acuza Rusia ca se afla in spatele unor atacuri cibernetice: Si Romania se confrunta cu astfel de provocari

Ministerul roman al Afacerilor Externe transmite ca se solidarizeaza cu Marea Britanie, in contextul in care Londra a acuzat serviciile de informatii rusesti ca ar fi responsabile de atacuri cibernetice care au.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Se intampla si la case mai mari! inmormantarea Regelui Tiganilor din Marea Britanie a BLOCAT un oras intreg: Magazine iNCHISE si sute de persoane pe strazi (FOTO)

Pentru romi, traditia este traditie, oriunde s-ar afla. in Marea Britanie, inmormantarea celui supranumit Regele Tiganilor a fost un adevarat spectacol. Ivor Hughes 46 de ani) a fost condus pe.

Vanzarile Dacia din Marea Britanie scad cu 45%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au inregistrat in septembrie un declin de 20,5%, in urma introducerii procedurilor mai stricte de testare a poluarii WLTP), transmite Reuters.

Basescu: Atletii bataliei privin gazele din Marea Neagra sunt Dragnea si Tariceanu. Dar interesul Romaniei?

Traian Basescu intervine in scandalul privind Legea Offshore. Fostul presedinte sustine ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu uita de interesul Romaniei in disputa lor pentru extractia de gaze din.

Basescu: Atletii bataliei privind gazele din Marea Neagra sunt Dragnea si Tariceanu. Dar interesul Romaniei?

Traian Basescu intervine in scandalul privind Legea Offshore. Fostul presedinte sustine ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu uita de interesul Romaniei in disputa lor pentru extractia de gaze din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )