Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea Offshore, n forma impusa de PSD si sprijinita de UDMR, pune n pericol investitiile din Marea Neagra/ Investitorii sustin ca va fi imposibila realizarea proiectelor

Hotnews Hotnews,
 Legea Offshore, n forma impusa de PSD si sprijinita de UDMR, pune n pericol investitiile din Marea Neagra/ Investitorii sustin ca va fi imposibila realizarea proiectelor

Stabilitatea fiscala este complet inlaturata, ceea ce face imposibila luarea deciziilor finale de investitie, se arata intr-o scrisoare transmisa de Asociatia Romana a Concesionarilor offshore din Marea Neagra ARCOMN) presedintilor celor doua camere ale Parlamentului si mai multor parlamentari. Scrisoarea a fost transmisa joi, in contextul in care plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie adoptata forma finala a legii, forma impusa de PSD, cu sustinerea UDMR. Reamintim ca opozitia si ALDE, partenerul de coalitie al PSD, au acuzat lipsa de transparenta in dezbateri si faptul ca le-au fost impuse, peste noapte, noi amendamente, fara a li se acorda timpul necesar pentru a le analiza. Acum, concesionarii din Marea Neagra atrag atentia ca noile modificari ar face imposibila realizarea acestor proiecte. UPDATE Si Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) considera ca noile amendamente vor descuraja investitiile din Marea Neagra. continuă pe Hotnews

UPDATE Legea offshore, retrimisa de deputati la comisii, la solicitarea UDMR

Camera Deputatilor a decis, miercuri, la solicitarea UDMR, sa retrimita la comisii legea offshore privind exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, desi aceasta avea raport final al comisiilor de specialitate si deputatii urmau sa dea un vot final. Initiativa UDMR este cel putin surprinzatoare, tinand cont ca marti PSD a reusit cu sustinerea deputatilor din acest partid sa treaca mai multe modificari radicale.

Tariceanu, despre legea Offshore: Am fost luati pe nepregatite / Nu avem o disputa pe fond cu PSD, e o chestiune de procedura

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca parlamentarii sai au fost luati pe nepregatite in cazul amendamentelor propuse de PSD la legea Offshore, care a fost retrimisa la comisie, la cererea - surprinzatoare, avand in vedere pozitionarile precedente - a UDMR.

Dezbaterile la Legea offshore, amanate din nou. Proiectul se intoarce la comisii

Ping-pong cu Legea offshore. Camera Deputatilor a decis, miercuri, sa retrimita la comisii proiectul legii, pentru o saptamana, dupa ce UDMR s-a razgandit si a refuzat sa o discute si sa o voteze in.

Dezbaterile la Legea offshore, amanate din nou. Proiectul se intoarce la comisii

Ping-pong cu Legea offshore. Camera Deputatilor a decis, miercuri, sa retrimita la comisii proiectul legii, pentru o saptamana, dupa ce UDMR s-a razgandit si a refuzat sa o discute si sa o voteze in.

PSD a fost de acord sa se reintoarca la Comisie Legea offshore

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa, astazi, comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

Teodorovici si Legea offshore: Trebuie sa gasim calea de mijloc. PSD-ALDE va vota saptamna viitoare

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor publice, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca pentru Legea offshore trebuie gasita, cat mai repede, calea de mijloc intre investitori si statul roman, astfel incat sa inceapa exploatarea, deoarece imbunatateste independenta energetica a tarii, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR (VIDEO)

UPDATE:Legea offshore, cu noile amendamente al PSD, a primit raport favorabil in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si va merge miercuri pentru votul final in plen. Legea offshore a.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR

Legea offshore a starnit un scandal urias intre PSD si ALDE in Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor. Totul dupa ce legea a fost modificata din nou de Liviu Dragnea in ultimul moment fara.

Moment uluitor in Camera Deputatilor: Seful ANAF a corectat legea offshore cu pixul ca sa se potriveasca formula de calcul (FOTO)

Au fost momente incredibilie marti in Comisia reunite de Industrii, Buget si Administratie din Camera Deputatilor unde s-a discutat legea offshore. Pe langa scandalul urias dintre partenerii de coalitie PSD si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )