Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aparitie SOCANTA la nunta regala: Doua foste iubite ale lui Harry, prezente la ceremonie (FOTO)

B1 B1,
Aparitie SOCANTA la nunta regala: Doua foste iubite ale lui Harry, prezente la ceremonie (FOTO)

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu Meghan Markle are loc sambata. La ceremonie au venit si doua foste iubite ale lui Harry, care au surprins pe toata lumea, fiind vorba despre Cr. continuă pe B1

Aparitie surpriza la nunta regala! Fostele iubite ale Printului Harry au fost invitate. Cum au aparut

Inainte cu luni bune de nunta regala, au aparut zvonuri potrivit carora Printul Harry si-a invitat fostele iubite la nunta cu Meghan Markle. Ei bine, in ziua nuntii, zvonurile s-au adeverit. Atat prima lui iubire, Chelsy Davy, cat si cea mai recenta iubita a sa, Cressida Bonas, au fost prezente in ziua in care Harry i-a jurat iubire vesnica fostei actrite, Meghan Markle.

NUNTA REGALA Printul Harry si Meghan Markle se casatoresc astazi. Toate detaliile ceremoniei. Numeroase vedete au venit la nuntaLIVE VIDEO

Printul Harry si actrita americana Meghan Markle se vor casatori sambata intr-o ceremonie somptuoasa ce reuneste fastul regalitatii britanice cu stralucirea hollywoodiana, aducand o noua scanteie intr-o monarhie care se straduieste sa ramana relevanta in timpurile moderne, scrie Reuters. 39 Printul Harry a ajuns la Capela St. George impreuna cu fratele sau William. Ambii sunt imbracati in tinuta militareUPDATE 13. 08 La nunta au venit, printre altii, actorii din serialul Suits in care a jucat Markle, jucatoarea de tenis Serena Williams, celebra vedeta de televiziune americana Oprah, actorul George Clooney si sotia sa Amal, David si Victoria Beckham, actorul Idris Elba si cantaretul Elton John. De asemenea, sunt prezente doua foste iubite ale Printului Harry si fratii si surorile mamei lui, Printesa Diana.

NUNTA REGALA Printul Harry si Meghan Markle se casatoresc astazi. Ceremonia a nceput. Numeroase vedete au venit la nuntaLIVE VIDEO

Printul Harry si actrita americana Meghan Markle se vor casatori sambata intr-o ceremonie somptuoasa ce reuneste fastul regalitatii britanice cu stralucirea hollywoodiana, aducand o noua scanteie intr-o monarhie care se straduieste sa ramana relevanta in timpurile moderne, scrie Reuters. 43 Arhiepiscopul de Canterbury i-a declarat sot si sotieUPDATE 14. 02 Meghan Markle a ajuns si ea la capela unde se va casatori cu Printul William si este condusa la altar de Printul Charles. 39 Printul Harry a ajuns la Capela St. George impreuna cu fratele sau William. Ambii sunt imbracati in tinuta militareUPDATE 13. 08 La nunta au venit, printre altii, actorii din serialul Suits in care a jucat Markle, jucatoarea de tenis Serena Williams, celebra vedeta de televiziune americana Oprah, actorul George Clooney si sotia sa Amal, David si Victoria Beckham, actorul Idris Elba si cantaretul Elton John. De asemenea, sunt prezente doua foste iubite ale Printului Harry si fratii si surorile mamei lui, Printesa Diana.

NUNTA REGALA Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Numeroase vedete, prezente la ceremonie LIVE VIDEO

Printul Harry si actrita americana Meghan Markle se casatoresc, sambata, intr-o ceremonie somptuoasa ce reuneste fastul regalitatii britanice cu stralucirea hollywoodiana, aducand o noua scanteie intr-o monarhie care se straduieste sa ramana relevanta in timpurile moderne, scrie Reuters. 43 Arhiepiscopul de Canterbury i-a declarat sot si sotieUPDATE 14. 02 Meghan Markle a ajuns si ea la capela unde se va casatori cu Printul William si este condusa la altar de Printul Charles. 39 Printul Harry a ajuns la Capela St. George impreuna cu fratele sau William. Ambii sunt imbracati in tinuta militareUPDATE 13. 08 La nunta au venit, printre altii, actorii din serialul Suits in care a jucat Markle, jucatoarea de tenis Serena Williams, celebra vedeta de televiziune americana Oprah, actorul George Clooney si sotia sa Amal, David si Victoria Beckham, actorul Idris Elba si cantaretul Elton John. De asemenea, sunt prezente doua foste iubite ale Printului Harry si fratii si surorile mamei lui, Printesa Diana.

Nunta regala 2018. Meghan Markle a vorbit despre tatal sau. Anuntul facut cu doua zile inaintea marelui eveniment

Meghan Markle anunta oficial ca tatal sau nu va participa sambata la nunta sa cu printul Harry si nu o va conduce la altar. intr-o declaratie publica, viitoarea sotie a printului Harry a.

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante FOTO

Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat impecabil la nunta regala, care are loc la doar o luna dupa ce a dat nastere celui de-al treilea copil. Sotia printului Williama ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante.

Cele mai bune glume ale internautilor romani despre nunta regala

Nunta regala a Printului Harry cu Meghan Markle, deveniti acum Duce si ducesa de Sussex, a fost, ca de obicei, un prilej de glume pentru internautii romani, care n-au ratat ocazia de a face aluzii la personalitatile politice de la Bucuresti.

SCANDAL la nunta regala: Meghan Markle, atacata de ...

Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle a avut loc sambata. Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata printr-un maraton de evenimente, care.

Nunta regala. Sora lui Meghan Markle a fost internata in spital din cauza unui accident rutier

La numai doua zile inainte de nunta regala, sora lui Meghan Markle, Samantha Grant a fost internata in spital. Aceasta a fost implicata intr-un accident rutier dupa o confruntare cu paparazii.

Meghan Markle si mama ei, impreuna inainte de nunta regala

Meghan Markle petrece ultima noapte de burlacita, alaturi de mama sa, Doria Ragland, la hotelul Cliveden House din Windsor. Cele doua au fost asteptate atat de paparazzi, cat si de sute de fani, in fata hotelului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )