Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante FOTO

Adevărul Adevărul,
Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante FOTO

Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat impecabil la nunta regala, care are loc la doar o luna dupa ce a dat nastere celui de-al treilea copil. Sotia printului Williama ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante. continuă pe Adevărul

Nunta regala. De ce au ales Harry si Meghan trasura Ascot Landau, veche de peste 130 de ani

Dupa incheierea ceremoniei religioase, Printul Harry si Meghan Markle s-au suit intr-o trasura regala si au salutat lumea stransa de-o parte si de alta a drumului pentru a-i felicita pe miri. Trasura pe care au ales-o are o lunga traditie in familia regala britanica, fiind folosita si de printul William si de Kate Middleton la nunta lor, din 2011.

NUNTA REGALA. Englezii abia asteapta sa aiba o noua ducesa. Cu cine s-a intalnit Maria Coman

Englezii abia asteapta sa aiba o noua ducesa. Pregatirile pentru nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle au intrat in linie dreapta. Maria Coman este la Windsor, acolo unde l-a.

Cele mai bune glume ale internautilor romani despre nunta regala

Nunta regala a Printului Harry cu Meghan Markle, deveniti acum Duce si ducesa de Sussex, a fost, ca de obicei, un prilej de glume pentru internautii romani, care n-au ratat ocazia de a face aluzii la personalitatile politice de la Bucuresti.

Nunta regala. Harry si Meghan s-au casatorit. Acum sunt Ducele si Ducesa de Sussex LIVE TEXT si VIDEO

Nunta regala, evenimentul monden al anului, este in direct la Antena 3. Trimisul special al Antena 3 la Windsor, Maria Coman, va relata pe parcursul intregii zile tot ceea ce se va intampla, cu imagini si.

Regina Marii Britanii, tinuta indrazneata pentru nunta regala: ce semnificatie au culorile pe care le-a ales FOTO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii 92 de ani) a uimit, din nou, cu o aparitie in culori vibrante la nunta nepotului sau, printul Harry, cu actrita Meghan Markle. Potrivit specialistilor, in tinuta suveranei sunt ascunse mici detalii.

Nunta regala. Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle dupa nunta cu printul Harry

Nunta anului, intre printul Harry si actrita Meghan Markle a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. incepand de sambata actrita Meghan Meghan va purta titlul de Altet.

Parada de palarii extravagante. Cum s-au imbracat invitatii la Nunta Regala

Cea mai asteptata zi a anului a sosit! Ne-am uitat cu totii plini de emotie la momentul in care Meghan si Harry si-au jurat iubire vesnica, insa, acum sa aruncam un ochi si la cum s-au imbracat invitatii la nunta regala.

Nunta regala 2018. Meghan Markle a vorbit despre tatal sau. Anuntul facut cu doua zile inaintea marelui eveniment

Meghan Markle anunta oficial ca tatal sau nu va participa sambata la nunta sa cu printul Harry si nu o va conduce la altar. intr-o declaratie publica, viitoarea sotie a printului Harry a.

Cum se pregatesc englezii pentru nunta regala - Galerie FOTO

Windsor se pregateste sa primeasca, in ziua nuntii regale, 100. 000 de turisti, de trei ori mai multi decat populatia locala. Unele strazi sunt deja blocate in vederea repetitiilor pentru.

Nunta regala. A inceput ceremonia LIVE TEXT si VIDEO

Nunta regala, evenimentul monden al anului, este in direct la Antena 3. Trimisul special al Antena 3 la Windsor, Maria Coman, va relata pe parcursul intregii zile tot ceea ce se va intampla, cu imagini si.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )