Libnet.ro
UNICEF

10:00

Aparitie uimitoare la Oscar 2019 - un actor in rochie: Stiu caunii oameni se vor simti inconfortabil vazandu-ma. Ce scop se ascunde in spatele aparitiei

Adevărul Adevărul,
Aparitie uimitoare la Oscar 2019 - un actor in rochie: Stiu caunii oameni se vor simti inconfortabil vazandu-ma. Ce scop se ascunde in spatele aparitiei

Billy Porter, in varsta de 49 de ani, a marcat una dintre cele mai surprinzatoare si comentate aparitii de pe covorul rosu al galei Oscar 2019. Actorul si-a facut aparitia intr-o rochie de gala prin intermediul careia spera sa transmita un mesaj puternic si, avand in vedere reactiile, se pare ca a reusit din plin. continuă pe Adevărul

Aparitie uimitoare la Oscar 2019 - UN ACTOR iN ROCHIE: Pana la urma ce inseamna masculinitatea? (FOTO)

Aparitie inedita, duminica seara, pe covorul rosu de la Oscar. Doamnele au avut o concurenta serioasa la capitolul vestimentatie. Billy Porter, actorul din serialul Pose si din musicalul Kinky.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Cum au fost posibile transformarile uluitoare ale actorilor nominalizati la Oscar 2019: Christian Bale a dus din nou totul la extrem FOTO VIDEO

De la legendarul cantaret Freddie Mercury la fostul vicepresedinte american Dick Cheney, nominalizatii categoriei cel mai bun actor in rol principal la premiile Oscar 2019 au trecut prin transformari uluitoare, care au presupus multa munca si sacrificii.

OSCAR 2019. Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Surpriza de proportii la Oscar 2019

Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE Sezonul premiilor atribuite de industria cinematografica de la Hollywood a ajuns la momentul culminant al celei de-a 91-a editii a premiilor Oscar,.

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

OSCAR 2019. Cine sunt castigatorii la casele de pariuri

Mai sunt doar doua zile pana la decernarea premilor Oscar, iar cea de-a 91 editie se anunta plina de surprize. Casele de pariuri s-au inghesuit sa isi anunte cotele.

Oscar 2019: top filme, actori si nu numai care au castigat premii Oscar

Oscar 2019 a inceput cu mult timp inainte de eveniment. Asta pentru ca editia de anul acesta a fost mai populara in gafe si scandaluri decat de obicei. Chiar si asa, premiile Oscar au fost.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Oscar 2019: lista completa a castigatorilor de anul acesta

Oscar 2019, cel mai important eveniment din industria cinematografica a avut loc in urma cu cateva ore la Hollywood. Acestia sunt castigatorii. Pasionatii de cinematografie au asteptat cu interes decernarea premiilor Oscar 2019. Evenimentul organizat de Academia Americana de Film a avut numarul 91 si a premiat cei mai buni actori, regizori si productii care [] .

OSCAR 2019 Cstigatorii vor fi desemnati duminica noapte. Cine sunt marii favoriti

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, isi va desemna castigatorii la 24 februarie 2019, la Dolby Theatre din Los Angeles. Lungmetrajele The Favourite, de Yorgos Lanthimos, si Roma, de Alfonso Cuaron, conduc, cu cate zece selectii, in topul nominalizarilor la Oscar 2019. Cate opt nominalizari au primit filmele A star Is Born si Vice, iar Black Panther, de la Marvel, are sapte selectii, inclusiv pentru cel mai bun lungmetraj.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )