Libnet.ro
UNICEF

05:15

OSCAR 2019. Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Surpriza de proportii la Oscar 2019

Antena3 Antena3,
OSCAR 2019. Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Surpriza de proportii la Oscar 2019

Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE Sezonul premiilor atribuite de industria cinematografica de la Hollywood a ajuns la momentul culminant al celei de-a 91-a editii a premiilor Oscar,. continuă pe Antena3

LIVE TEXT Castigatori Oscar 2019: in aceasta noapte aflam impreuna cine sunt cei mai buni dintre cei buni

In aceasta noapte aflam castigatorii Oscar 2019, gala premiilor Academiei Americane de Film urmand sa inceapa la 03. 00, ora Romaniei, la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul este transmis in direct de Digi 24, iar Adevarul va sta la dispozitie cu cele mai noi updateuri atat de pe covorul rosu, cat si de pe scena.

LIVETEXT Castigatori Oscar 2019: in aceasta noapte aflam impreuna cine sunt cei mai buni dintre cei buni

In aceasta noapte aflam castigatorii Oscar 2019, gala premiilor Academiei Americane de Film urmand sa inceapa la 03. 00, ora Romaniei, la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul este transmis in direct de Digi 24, iar Adevarul va sta la dispozitie cu cele mai noi updateuri atat de pe covorul rosu, cat si de pe scena.

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

Premiile Oscar 2019 - O gala marcata deja de controverse. Care vor fi marile dueluri ale evenimentului

Gala de decernare a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 91-a editie, va avea loc in noaptea de duminica spre luni la Los Angeles. Marcat deja in ultimele saptamani de mai multe controverse, cel mai important eveniment organizat de industria.

OSCAR 2019 Cstigatorii vor fi desemnati duminica noapte. Cine sunt marii favoriti

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, isi va desemna castigatorii la 24 februarie 2019, la Dolby Theatre din Los Angeles. Lungmetrajele The Favourite, de Yorgos Lanthimos, si Roma, de Alfonso Cuaron, conduc, cu cate zece selectii, in topul nominalizarilor la Oscar 2019. Cate opt nominalizari au primit filmele A star Is Born si Vice, iar Black Panther, de la Marvel, are sapte selectii, inclusiv pentru cel mai bun lungmetraj.

Oscar 2019: cea mai buna actrita. Numele sonore au lipsit de la Oscar

Gala premiilor Oscar s-a incheiat si avem si o cea mai buna actrita a anului. Lista n-a fost dominata de nume sonore, ba din contra, ceea ce face castigatoarea sa iasa si mai mult in.

OSCAR 2019 Green Book, cel mai bun lungmetraj, Rami Malek si Olivia Colman, cei mai buni actori / Lista completa a cstigatorilor

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, si-a desemnat castigatorii.

Green Book, cel mai bun film de la Oscar 2019, este inspirat dintr-o poveste reala despre prietenie dincolo de prejudecati VIDEO

Drama cu accente comice Green Book, o productie in regia lui Peter Farrelly 62 de ani), a fost desemnata Cel mai bun film la gala Oscar 2019. Lungmetrajul, cuMahershala Ali siViggo Mortensen, este inspirat dintr-o poveste reala.

Oscar 2019: lista completa a castigatorilor de anul acesta

Oscar 2019, cel mai important eveniment din industria cinematografica a avut loc in urma cu cateva ore la Hollywood. Acestia sunt castigatorii. Pasionatii de cinematografie au asteptat cu interes decernarea premiilor Oscar 2019. Evenimentul organizat de Academia Americana de Film a avut numarul 91 si a premiat cei mai buni actori, regizori si productii care [] .

Machiajele de la Oscar 2019 care au impresionat

Cel mai important eveniment din industria filmului, ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute fabuloase, ci si coafuri si machiaje pe masura. Iata cele mai apreciate look-uri de seara trecuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )