Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a aparut pe asfaltul strazilor din Cluj. Oamenii sunt uluiti ca pe Emil Boc l-a dus capul la asa ceva

Playtech Playtech,
Ce a aparut pe asfaltul strazilor din Cluj. Oamenii sunt uluiti ca pe Emil Boc l-a dus capul la asa ceva

Firea sa ia exemplu! Ce a aparut pe asfaltul strazilor din Cluj intrece orice imaginatie. Emil Boc, laudat de toata lumea pentru ce a reusit sa faca. Locurile libere de parcare, identificate direct de pe telefon, la Cluj in ultmii ani, orasul Cluj-Napoca a inregistrat o crestere incredibila in ceea ce priveste calitatea vietii cetatenilor. continuă pe Playtech

Un nou focar de coronavirus la un camin de batrani din Cluj

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un camin de batrani din Cluj, unde 49 dintre ei au fost testati pozitiv. in ultimele 24 de ore au fost identificate 1. 713 noi cazuri de infectati cuCOVID-19,.

Focar de coronavirus la un centru de batrani din Cluj: Sunt infectati aproape 50 de varstnici si angajati

Un focar de COVID-19 a fost inregistrat la un centru de varstnici din localitatea clujeana Dezmir, unde au fost confirmati pozitiv aproape 50 de varstnici si angajati.

EXCLUSIV Suedia, tara europeana care gestioneaza cel mai eficient pandemia. Fara masti si reguli stricte. Roman din Stockholm: Oamenii sunt linistiti. Parca nici nu ar fi COVID-19

Suedia,unul dintre cu statele cu cele mai ridicate standarde de viata din lume, continua sa uimeasca prinmodul de gestionare al crizei COVID-19. Printr-un mod atipic, mai relaxat, statul nordic a bifat.

Un politist a dezumflat rotile unei dube blocate intr-un pasaj, in Cluj

Un sofer din cluj, aflat la volanul unei dube, nu si-a dat seama ca inaltimea masinii sale este prea mare pentru a trece pe sub un pasaj. Cand a intrat pe sub grinda din beton, duba a ramas blocata, iar soferul a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

TATARU: Sunt 1.050 de paturi de Terapie Intensiva pentru pacientii cu COVID-19, din care 471 sunt ocupate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca sunt 1. 050 de paturi de Terapie Intensiva disponibile pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar dintre acestea 471 sunt ocupate. 170 de pacienti sunt intubati, iar restul au diferite forme de insuficienta respiratorie. Totodata, sunt disponibile 77 de paturi de Terapie Intensiva pentru copii, dintre care 33 sunt in Bucuresti si alte 17 in pregatire, la nivel national, conform news. ro.

Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Politia Romana a intensificat controalele la ATM-urile din tara, ce au avut ca scop prevenirea infractiunilor de furt din acestea. Astfel, vreme de doua luni, politistii au actionat la nivel national pentru a verifica siguranta derularii operatunilor cu numerar de la ATM-uri. Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure Aceste controale au fost .

Ludovic Orban, despre primarul din Sangeorz Bai: Sunt, categoric, impotriva oricarui comportament agresiv

In cursul zilei de joi, premierul Ludovic Orban a condamnat gestul primarului din Sangeorz Bai, aflat si in prezent in cursa pentru alegerile locale. Premierul a subliniat faptul ca in cursa din acest an,.

Nelu Tataru: Cei din Terapia Intensiva sunt cei care numara decedatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a facut o evaluare a mortalitatii cauzate de coronavirus si nu suntem chiar asa de sus. Totodata, acesta a mai afirmat ca cei din Terapia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )