Libnet.ro
UNICEF

10:15

Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Playtech Playtech,
Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Politia Romana a intensificat controalele la ATM-urile din tara, ce au avut ca scop prevenirea infractiunilor de furt din acestea. Astfel, vreme de doua luni, politistii au actionat la nivel national pentru a verifica siguranta derularii operatunilor cu numerar de la ATM-uri. Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure Aceste controale au fost . continuă pe Playtech

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acrodat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi dat burse scolare pe anul trecut, potrivit lui Alexandru Manda, fost presedinte al Asociatiei Elevilor. intrebat daca exista dovezi care sa ateste acest fap.

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acordat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi dat burse scolare pe anul trecut, potrivit lui Alexandru Manda, fost presedinte al Asociatiei Elevilor. intrebat daca exista dovezi care sa ateste acest fap.

Legendarul Rodion. Sound-ul si versurile parintelui muzicii electronice din Romania: Sunt singurul despre care se spune ca e nebun sau ca e geniu

Rodion Ladislau Rosca a revolutionat piata muzicala din Romania. La sfarsitul anilor 70, la radiourile romanesti rasunau muzici dracesti, melodii cu totul noi chiar si pentru urechile expertilor. Stilul acesta electronic l-a dus in topurile din toata tara dar niciodata in afara ei. Abia la 59 de ani, in 2012, Rodion s-a lansat cu adevarat: a concertat in toata Europa, din Rusia pana-n Danemarca, si-a fost bine: s-au urcat oamenii pe scaune.

Se fac angajari la o mare companie din Romania. Salarii de peste 3.000 de lei

In plina pandemie, unul din marile lanturi de restaurante de tip fast-food, anunta angajari masive. Posturile sunt disponibile in diferite orase din Romania. Compania a scos la bataie aproximativ 400 de noi posturi. KFC Romania face angajari in plina pandemie Conform celor de la Economica, unul din marile lanturi de restaurante de tip fast-food, KFC .

Anul scolar 2020-2021: Trei milioane de copii reincep cursurile in conditii speciale, in contextul pandemiei de coronavirus. Peste 260 de unitati de invatamant din Romania se incadreaza in scenariul rosu (FOTO)

Dupa sase luni de pandemie, luni incepe prima zi de scoala. Trei milioane de copii intra in noul an scolar, in conditii speciale, in plina pandemie de COVID-19. Dintre acestia, 100. 000 nu-si vor putea.

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Acordarea doctoratului pe puncte si o analiza succinta a problemelor create de invatamantul din Romania (ianuarie 1955)

Un duet: educatie si medicina. Nu stim care dintre aceste domenii de activitate trebuie sa fie enumerat primul, asa ca vom mentine ordinea de mai sus dintr-un motiv subiectiv: timpul relativ limitat pe care il avem la dispozitie pentru analizarea si punerea la dispozitia publicului a catorva documente inedite aflate in fosta arhiva a Comitetului Central al P. in acestea sunt descrise mai multe probleme majore cu care s-au confruntat, la un moment dat, politicienii comunisti din Romania si solutiile aplicate pentru inlaturarea deficientelor constatate sau pentru a diminua pagubele.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Sindicalistul Marius Nistor: Daca s-ar respecta normele COVID-19, trei sferturi dintre scolile din Romania ar trebui demolate si reconstruite

Presedintele Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, Marius Nistor, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca, daca s-ar respecta normele stabilite de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei in contextul pandemiei de COVID-19, trei sferturi din scolile din Romania ar trebui demolate sau cel putin inchise. Acesta spune ca autoritatile sunt rupte total de realitate.

COTAR: Piata de asigurari din Romania a inregistrat, in 3 luni, echivalentul reclamatiilor inregistrate de piata germana, in peste 22 de ani

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ), va face o solicitare catre Guinness Book, pentru introducerea pietei asigurarilor RCA din Romania, care a reusit sa bata toate recordurile mondiale, inregistrand in trimestrul II al acestui an acelasi numar de reclamatii pe care piata de asigurari din Germania il inregistreaza in 22 de ani, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )