Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a aparut in fata casei Adrianei, fetita omorata de olandez. Vecinii nu isi revin din soc dupa ce au vazut

Playtech Playtech,
Ce a aparut in fata casei Adrianei, fetita omorata de olandez. Vecinii nu isi revin din soc dupa ce au vazut

Crima de la Dambovita a socat toata Romania. Azi, dupa ce s-a confrimat suspectul principal in cazul terifiant, s-a aflat ca olandezul acuzat de uciderea cu brutalitate a minorei s-a sinucis dupa ce a ajuns in Olanda. Ce s-a petrecut de curand in fata casei micutei? Familia este curpinsa de durere. Ce a aparut in . continuă pe Playtech

Imagini exclusive cu masina folosita la rapirea Adrianei, fetita de 11 ani ucisa de un cetatean olandez

Detalii halucinante din ancheta crimei de la Dambovita. Masina folosita de cetateanul olandez, principalul suspect in acest caz, cu care ar fi rapit-o pe Adriana, este in continuare la societatea de inchiriei.

Tatal Adrianei, fetita ucisa in Dambovita: Sotia e la spital, nici nu stie ca e moarta fata

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovita a fost ucisa la aproximativ o jumatate de ora dupa ce a fost rapita. Astfel, cand parintii i-au anuntat disparitia, Adriana Mihaela Feraru era deja moarta, spun.

Babacu, un batran din Cluj s-a trezit cu pompierii in fata casei, desi nu ardea nimic. Cand a aflat adevarul motiv, a ramas fara cuvinte - VIDEO

Un batran din Cluj s-a trezit cu pompierii in fata locuintei sale, desi in jurnu ardea nimic. Cand a aflat adevaratulmotiv, batranul a ramas fara cuvinte. Babacu, asa cum era a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )