Libnet.ro
UNICEF

09:15

Imagini exclusive cu masina folosita la rapirea Adrianei, fetita de 11 ani ucisa de un cetatean olandez

Antena3 Antena3,
Imagini exclusive cu masina folosita la rapirea Adrianei, fetita de 11 ani ucisa de un cetatean olandez

Detalii halucinante din ancheta crimei de la Dambovita. Masina folosita de cetateanul olandez, principalul suspect in acest caz, cu care ar fi rapit-o pe Adriana, este in continuare la societatea de inchiriei. continuă pe Antena3

Ce a aparut in fata casei Adrianei, fetita omorata de olandez. Vecinii nu isi revin din soc dupa ce au vazut

Crima de la Dambovita a socat toata Romania. Azi, dupa ce s-a confrimat suspectul principal in cazul terifiant, s-a aflat ca olandezul acuzat de uciderea cu brutalitate a minorei s-a sinucis dupa ce a ajuns in Olanda. Ce s-a petrecut de curand in fata casei micutei? Familia este curpinsa de durere. Ce a aparut in .

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a .

Tatal Adrianei, fetita ucisa in Dambovita: Sotia e la spital, nici nu stie ca e moarta fata

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovita a fost ucisa la aproximativ o jumatate de ora dupa ce a fost rapita. Astfel, cand parintii i-au anuntat disparitia, Adriana Mihaela Feraru era deja moarta, spun.

Rasturnare de situatie in cazul Adrianei, fetita disparuta in Dambovita. Adevarul crunt a iesit in urma cu putin la iveala

Corpul fetei de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii, care a fost gasita decedata duminica, prezinta urme de violenta, iar politistii au un cerc de suspecti, informeaza IPJ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )