Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a reluat si intr-un scurt mesaj pe Facebook faptul ca va respinge remanierea propusa de premierul Viorica Dancila. Resping in integralitate remanierea initiata de premier,. continuă pe Antena3

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nici o propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nici o propunere de remaniere din partea GuvernuluiVom reveni).

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nicio propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nicio propunere de remaniere din partea Guvernului.

KlAUS IOHANNIS: Romania - boicotata de declaratiile iresponsabile ale unor demnitari romani

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, ca Romania a fost boicotata de declaratiile politice iresponsabile ale unor inalti demnitari romani in privinta obtinerii unui loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU.

KLAUS IOHANNIS: Aderarea la Schengen si zona euro - obiective pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca aderarea la spatiul Schengen si la zona euro raman obiective de indeplinit pentru Romania, context in care le-a transmis diplomatilor romani ca trebuie valorificat capitalul de incredere obtinut de tara noastra cu ocazia detinerii presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca respinge remanierea propusa de Viorica Dancila. A si explicat de ce in cazul majoritatii ministrilor. in primul rand, nu accept nici o propunere.

Klaus Iohannis: `Un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Nu accept nicio propunere de remaniere` Presedintele vorbeste de o solutie de tranzitie, care sa inlocuiasca actualul Executiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Seful statului a respins categoric propunerile de remaniere guvernamentala venite din tabara social-democrata, de.

VIDEO Klaus Iohannis respinge propunerile de remaniere ale premierului Dancila: Aceasta guvernare toxica nu mai poate continua Exista suficiente voturi in Parlament pentru a sustine chiar si o solutie de tranzitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge in integralitate remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, pentru ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. El a spus ca actualul guvern are nevoie de o noua confirmare in Parlament si, in cazul in care nu primeste acest vot, partidele de opozitie, toate vor trebui sa dea dovada de un comportament rezonabil in caz de criza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )