Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Klaus Iohannis respinge propunerile de remaniere ale premierului Dancila: Aceasta guvernare toxica nu mai poate continua Exista suficiente voturi in Parlament pentru a sustine chiar si o solutie de tranzitie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis respinge propunerile de remaniere ale premierului Dancila: Aceasta guvernare toxica nu mai poate continua Exista suficiente voturi in Parlament pentru a sustine chiar si o solutie de tranzitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge in integralitate remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, pentru ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. El a spus ca actualul guvern are nevoie de o noua confirmare in Parlament si, in cazul in care nu primeste acest vot, partidele de opozitie, toate vor trebui sa dea dovada de un comportament rezonabil in caz de criza. continuă pe Hotnews

Dan Barna ii solicita lui Klaus Iohannis sa-i ceara demisia premierului Dancila

Presedintele USR, Dan Barna, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis sa-i solicite premierului Viorica Dancila demisia si sa declare public si explicit ca nu va mai acorda inca o sansa.

Barna ii solicita lui Iohannis sa-i ceara demisia premierului si sa promita ca nu va mai da nicio sansa PSD-ului

Liderul USR Dan Barna i-a solicitat miercuri presedintelui Klaus Iohannis sa ii ceara demisia premierului Viorica Dancila si sa promita ca nu va mai oferi nicio sansa PSD-ului inainte de alegeri. Mesajul acestuia vine in contextul in care social-democratii au amanat azi in Parlament abrogarea legii recursului compensatoriu.

Surse: Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila un nou guvern

Surse politice au declarat pentru Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerile de ministri facute de Viorica Dancila si ii va cere acesteia sa mearga in Parlament pentru o restructurare a.

Klaus Iohannis: `Un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Nu accept nicio propunere de remaniere` Presedintele vorbeste de o solutie de tranzitie, care sa inlocuiasca actualul Executiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Seful statului a respins categoric propunerile de remaniere guvernamentala venite din tabara social-democrata, de.

VIDEO Dancila: Iohannis e la fel de imatur si egoist ca Tariceanu, saboteaza Guvernul. Trebuie sa ma lupt cu toti barbatii de stat. Vom merge in Parlament

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca respinge propunerile de ministri ai PSD, Viorica Dancila i-a atacat pe rand atat pe seful statului cat si pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, despre care spune ca sunt imaturi si egoisti. Doi domni cu pretentii de barbati de stat, a adaugat presedintele PSD.

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nici o propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nici o propunere de remaniere din partea GuvernuluiVom reveni).

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nicio propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nicio propunere de remaniere din partea Guvernului.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a reluat si intr-un scurt mesaj pe Facebook faptul ca va respinge remanierea propusa de premierul Viorica Dancila. Resping in integralitate remanierea initiata de premier,.

De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca respinge remanierea propusa de Viorica Dancila. A si explicat de ce in cazul majoritatii ministrilor. in primul rand, nu accept nici o propunere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )