Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce a aparut in presa din Ungaria, dupa finala pierduta de Sepsi. Detaliul pe care l-au remarcat toti suporterii

Playtech Playtech,
Ce a aparut in presa din Ungaria, dupa finala pierduta de Sepsi. Detaliul pe care l-au remarcat toti suporterii

Aseara s-a jucat Finala Cupei Romaniei la fotbal intre Spesi si FCSB, si numai o greseala mare a fost facuta, astfel FCSB invingand-o pe Sepsi in finala cupei. Ce a aparut in presa din Ungaria, dupa finala pierduta de Sepsi in finala Cupei Romaniei de fotbal, Sepsi OSK a fost eliminat cu 1-0 de FCSB, . continuă pe Playtech

Ce scrie presa din Ungaria dupa ce Sepsi a pierdut Cupa Romaniei

FCSB a cucerit un trofeu in acest sezon: Cupa Romaniei. Trupa patronata de Gigi Becali s-a impus, miercuri seara, pe stadionului Ilie Oana, din Ploiesti, cu scorul de 1-0 in fata celor de la Sepsi. Unicul gol.

Ce scrie presa din afara dupa ce Dan Petrescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Antrenorul lui CFR Cluj a fost testat si el pozitiv cu noul coronavirus. S-a confirmat, astfel, focarul de infectie de la campioane en-titre, acolo unde au fost depistate si alte 12 cazuri de persoane infectate cu.

DigiSport: Ce au scris maghiarii dupa finala pierduta de Sepsi, echipa care se dezvolta cu finante de la Budapesta

Sepsi Sf. Gheorghe a reusit o performanta importanta prin disputarea finalei Cupei Romaniei pe care, insa, a piredut-o in fata FCSB, scor 0-1.

Lovitura pentru Meghan Markle si Printul Harry. Anuntul trist in presa din Anglia

Viata fostilor Ducii de Sussex a ajuns sa nu mai cantareasca atat de greu in randul celor care, odinioara, erau interesati chiar si de cele mai mici detalii. S-ar putea spune chiar ca Printul Harry si Meghan Markle au ajuns la reduceri. De ce, aflati in paragrafele urmatoare. Lovitura pentru Meghan si Printul Harry Aceasta .

Asa am trait Cupa Romaniei, Finala: FCSB - Sepsi

De la ora 20:00 am transmis live text in aceasta pagina finala din Cupa Romaniei care le opune pe FCSB si Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul s-a disputat cu portile inchise pe arena Ilie Oana din Ploiesti.

Razvan Burleanu dupa finala Cupei Romaniei: Putem spune ca s-a incheiat cu bine

FCSB a castigat finala Cupei Romaniei dupa 1-0 cu Sepsi, meci la care a asistat si Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Cat primeste un spital din Romania dupa spitalizarea unui bolnav de Covid-19: intelegi multe

In ultimele saptamani, au aparut mai multe speculatii in mediul online legate de sumele fabuloase pe care le primesc spitalele care trateaza bolnavi de coronavirus. Decontul de cheltuieli de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )