Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lovitura pentru Meghan Markle si Printul Harry. Anuntul trist in presa din Anglia

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Meghan Markle si Printul Harry. Anuntul trist in presa din Anglia

Viata fostilor Ducii de Sussex a ajuns sa nu mai cantareasca atat de greu in randul celor care, odinioara, erau interesati chiar si de cele mai mici detalii. S-ar putea spune chiar ca Printul Harry si Meghan Markle au ajuns la reduceri. De ce, aflati in paragrafele urmatoare. Lovitura pentru Meghan si Printul Harry Aceasta . continuă pe Playtech

Meghan Markle si intoarcerea la cariera de actrita. Adevarul din spatele speculatiilor

Cu toti cunoastem faptul ca Meghan Markle a renuntat la cariera ei de actrita pentru a putea fi impreuna cu Printul Harry. Acesta este cunoscuta pentru rolul lui Rachel Zane, din serialul Suits. Dupa ce.

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a .

Lovitura pentru 1.200 de angajati. Un mare combinat face CONCEDIERI COLECTIVE. Sindicalistii, apel la Guvernul Orban

Aproximativ 1. 200 de salariati de la Combinatul de Oteluri Speciale COS) Targoviste vor fi concediati. Sindicalistii de la Cartel ALFA cer Guvernului Orban masuri urgente pentru salvarea combinatului si a angajatilor.

O noua lovitura pentru turisti: Localurile din Mallorca au fost inchise, dupa ce turistii germani si britanici au sfidat regulile de protectie

O noua veste trista pentru cei care doreau sa isi petreaca vacantele de vara in strainatate. Localurile din Mallorca, una dintre cele mai cunoscute si atractive destinatii din insulele Baleare, au fost.

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )