Libnet.ro
UNICEF

11:15

Au aparut primele imagini cu jaful de la banca din Cluj. Cum reactioneaza o clienta cand hotul flutura pistolul langa ea (VIDEO)

B1 B1,
Au aparut primele imagini cu jaful de la banca din Cluj. Cum reactioneaza o clienta cand hotul flutura pistolul langa ea (VIDEO)

O tentativa de jaf a avut loc, joi, la o banca din Cluj Napoca. Un atacator, inarmat cu un pistol, a amenintat-o pe casiera unei banci, insa a fost refuzat. Femeia a apasat butonul de panica, iar. continuă pe B1

Primele imagini ale jafului esuat de la o banca din Cluj. Reactia uluitoare a unei angajate - VIDEO

Un barbat inarmat cu un pistol a intrat intr-o banca din Cluj si le-a cerut functionarilor sa ii dea banii. Acestia au refuzat, asa ca omul a plecat fara sa insiste si fara sa incerce macar sa-i.

Jaf armat la o banca din Cluj Napoca. Al doilea in decurs de o saptamana

Tentativa de jaf armat, joi, la o banca din Cluj Napoca. Este al doilea incident de acest fel care are loc la o banca din judet in decurs de o saptamana. Politistii spun ca informatiile arata ca un.

Atac armat la o banca din Cluj

Un atac armat ar fi avut loc joi la Cluj in urma cu putin timp. Este vorba de o banca din cartierul Marasti. Vom reveni cu amanunte.

Tentativa de jaf armat la o banca din Cluj

Un atac armat ar fi avut loc joi la Cluj in urma cu putin timp. Este vorba de o banca din cartierul Marasti. Vom reveni cu amanunte.

Portretul-robot al barbatului care a incercat sa jefuiasca joi o banca din Cluj-Napoca. Atacatorul era inarmat cu un pistol

Un barbat a incercat joi, 21 iunie, sa jefuiasca o banca din Cluj. Vineri seara, reprezentantii Politiei au dat publicitatii portretul robot al hotului.

Alerta la Cluj! Cutie suspecta, explodata la masina unui ofiter ISU. Primele imagini de la fata locului - VIDEO

O explozie s-a produs, joi dimineata, langa masina unui subofiter ISU din Cluj-Napoca. Barbatul a gasit o cutie de mici dimensiuni langa masina sa, care a explodat. Subofiterul a fost ranit, dar se afla.

FOTO Cum arata autorul tentativei de jaf de la o banca din Cluj. Barbatul a fost surprins de camerele video

Autorul tentativei de jaf armat de la o sucursala a CEC Bank din Cluj a fost surprins de camerele video ale bancii. Barbatul a fost dat in urmarire de Politie.

Tentativa de jaf armat la o banca din Cluj. Hotul, care era inarmat cu un pistol, a fugit din unitatea bancara fara bani

Un barbat din Cluj a incercat sa jefuiasca o sucursala CEC Bank din Cluj-Napoca in dupa-amiaza zilei de joi, 21 iunie.

Violatorul unei fetite de trei ani din Cluj, prins de un ziarist

O fetita de trei ani a fost violata la groapa de gunoi Pata Rat din Cluj Napoca. Cel acuzat ca ar fi abuzat-o sexual pe copila este un adolescent de 16 ani care a fost prins de un jurnalist si predat.

FOTO Primele imagini cu principalul suspect care ar fi plasat un dispozitiv explozibil langa masina unui pompier

Anchetatorii au cateva indicii, printre care si cateva imagini cu cel care sa fi pus dispozitivul explozibil artizanal langa masina unui pompier.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )