Libnet.ro
UNICEF

20:45

Violatorul unei fetite de trei ani din Cluj, prins de un ziarist

Antena3 Antena3,
Violatorul unei fetite de trei ani din Cluj, prins de un ziarist

O fetita de trei ani a fost violata la groapa de gunoi Pata Rat din Cluj Napoca. Cel acuzat ca ar fi abuzat-o sexual pe copila este un adolescent de 16 ani care a fost prins de un jurnalist si predat. continuă pe Antena3

Caz socant la Cluj: O fetita de trei ani a fost violata de un adolescent (VIDEO)

Caz socant in municipiul Cluj Napoca. O fetita de doar trei ani a fost violata de un adolescent, informeaza B1 TV. Halucinant este si faptul ca violatorul este ruda cu minora. A fost prins la cateva ore dupa.

Cluj: Adolescent de 16 ani, retinut pentru violarea unei fetite de 3 ani

Un tanar de 16 ani a fost retinut pentru 24 de ore de politistii clujeni pentru violarea unei fetite de 3 ani, in timp ce aceasta dormea intr-o locuinta improvizata din Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

Afacerea inedita a unor eleve din Cluj-Napoca. Transforma PET-urile in bratari,cercei si lantisoare

Trei eleve ale unui liceu din Cluj-Napoca au castigat un concurs de start-up-uri cu ideea lor de afaceri prin care vor sa transforme PET-urile care polueaza raurile in accesorii vestimentare, cum sunt bratari,.

Jaf armat la o banca din Cluj Napoca. Autoritatile sunt in ALERTA

Un barbat inarmat cu un cutit a amenintat casiera unei sucursale bancare din Cluj Napoca si a reusit sa sustraga peste 20. 000 de lei. La fata locului s-au deplasat mai multi politisti, acestia facand.

Jaf armat la o banca din Cluj Napoca. Autoritatile sunt in ALERTA (VIDEO)

Un barbat inarmat cu un cutit a amenintat casiera unei sucursale bancare din Cluj Napoca si a reusit sa sustraga peste 20. 000 de lei. La fata locului s-au deplasat mai multi politisti, acestia facand.

Dan Sova, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturlor Dan Sova a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Sentinta este definitiva. Procurorii DNA au cerut majorarea sentintei de trei ani pentru.

Dan Sova, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Dan Sova a fost condamnat miercuri la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Decizia magistratilor de la inalte Curte de Casatie si Justitie este definitiva, informeaza B1.

Admitere liceu 2018 Clasamentul liceelor din Cluj-Napoca, n functie de media la Mate-info a ultimului admis

Liceul Teoretic Avram Iancu este primul in topul liceelor din Cluj-Napoca. Media ultimului elev admis anul trecut la clasele de Matematica-informatica este 9,69. Pe locul al doilea in clasament se afla Liceul Teoretic Nicolae Balcescu din Cluj-Napoca, cu o medie de 9,56 la Mate-info. Vezi in articol clasamentul tuturor liceelor din Cluj-Napoca, in functie de media ultimului admis de anul trecut la specializarea Matematica-informatica. Maine vor fi afisate rezultatele de la Evaluarea Nationala 2018, iar pe 29 iunie incepe inscrierea la liceu. Vezi in articol cum arata Fisa de inscriere la liceuCare sunt scolile speciale din Cluj-Napoca.

Bancile britanice au inchis 2.900 de sucursale in trei ani

Tendinta este alarmanta Aproximativ 60 de sucursale bancare din Marea Britanie se inchid in fiecare luna, cele mai multe unitati care isi opresc activitatea apartinand grupului Royal Bank of Scotland RBS), potrivit unei analize realizate de societatea Which?, preluata de BBC.

Jaf armat la o scoala din Cluj Napoca. Cu cati bani a plecat infractorul

Un barbat inarmat cu un cutit si cu fata acoperita a amenintat casiera unei banci si a reusit sa fuga cu 20. 000 de lei. Politistii s-au dus imediat la fata locului si au inceput cercetarile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )